Setari Cookie-uri

Zodiile si gelozia

Atunci cand vine vorba de gelozie, reactionam toti la fel... sau nu? Ce spun astrologii despre cat de geloasa este fiecare zodie?

Capricorn - Un Capricorn gelos nu este ceva rar intalnit. El pare calm si echilibrat, dar sufera adanc, este suspicios si poate sa interpreteze cu usurinta situatii care sunt considerate irelevante de ceilalti. Devine depresiv si artagos si iti trebuie multa tandrete pentru a-l convinge de contrariu. Ca si in cazul nativului Fecioara, are complexe pe care si le asunde sub masca sigurantei de sine. Libertatea o concepe in doi.

Varsator - Nu este o fire prea pasionala, chiar daca este sentimental si adolescentin. Cu toate acestea, poate avea accese imprevizibile de gelozie, dupa ce parea ca accepta cu seninatate si iesirile cu prietenii si un dans mai lasciv in discoteca si o plecare in delegatie cu cel mai bun coleg. El are pretentia de a fi in primul rand tovaras devotat de viata, de aceea intelege mai usor nevoia de libertate. Dar nici el nu stie sigur mereu ceea ce vrea, asa ca va puteti astepta si la accese de gelozie.

Pesti - La acest semn zodiacal, imaginatia bate realitatea. El creeaza scenarii abracadabrante si se complace in suferinta pe care singur si-o provoaca. Poate fi dual, cand intelegator si spasit, cand sumbru sau arogant. Fiind un semn emotional de apa, nu poate sa isi tempereze vulcanul interior ce poate erupe in mod haotic.

Un articol de Mihalache Gabriela

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.