Setari Cookie-uri

Horoscopul conflictelor

Taurul iubeste armonia, leul nu accepta sa fie jignit, balanta accepta compromisul... zodia ta cum reactioneaza in fata unui conflict?

Taurul iubeste armonia, leul nu accepta sa fie jignit, balanta accepta compromisul... zodia ta cum reactioneaza in fata unui conflict?

Berbec - Daca nu are un ascendent in semn de pamant, de exemplu, a provoca un Berbec nu este deloc greu. Semn de foc si masculin, incapatanat si uneori coleric, Berbecul reactioneaza prompt la orice fel de provocare. Daca este genul intelectual devine sarcastic, daca nu are prea multa educatie, recurge chiar si la violenta fizica. Nu este un semn al inteleptilor, al impaciuitorilor, ci o zodie a cuceritorilor, a sportivilor, a razboinicilor. Este bine ca in momentele lui de furie, sa va indepartati si sa-l lasati sa se calmeze singur.

Taur - Spre deosebire de Berbec, reprezentantul acestei zodii se infurie cu greu fiindca este un semn de pamant feminin care trage concluzii mai lent si prefera armonia in locul competitiei. Taurul nu intra foarte repede in polemici si nu se repede sa loveasca decat in cazul in care este tipul primitiv. Atentie insa fiindca Taurul acumuleaza nemultumiri, frustrari si poate izbucni exact cand va asteptati mai putin. In astfel de momente, nu-l contraziceti si actionati cu blandete, fiindca poate fi o forta a naturii.

Gemeni - Geamanul nu este un semn violent, o sa-l vedeti rar implicat in acte de brutalitate, dar arma lui este sarcasmul. Accepta puncte de vedere diferite si apreciaza inteligenta, insa in confruntarile directe scoate pe gura sageti de foc asemenea unui balaur. Nu are mila si poate tine mortis sa va faca knock-out prin ironii, aluzii, dezvaluiri ale secretelor. Uneori poate fi extrem de agitat si de nervos incat se balbaie sau injura. Va sfatuim sa aduceti argumente logice si coerente pentru a-l stapani.

Rac - La acest semn feminin de apa lucrurile sunt putin mai complicate. Uneori nu stii daca se simte jignit sau accepta provocarea. Se inchide in propria carapace si prefera sa-si consume nefericirea in tacere. Este inutil sa te apropii de el fiindca devine morocanos, rece sau maraie printre dinti. Alteori izbucneste violent si imprevizibil si te intrebi ce s-a intamplat cu omul calm si bland de dinainte. Atentie, fiind un semn emotional nu reactioneaza foarte bine la argumente, ci la inflexiunea vocii, privire, gesturi. Nu-l provocati atunci cand este sub influenta alcoolului!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.