Setari Cookie-uri

Horoscopul conflictelor

Taurul iubeste armonia, leul nu accepta sa fie jignit, balanta accepta compromisul... zodia ta cum reactioneaza in fata unui conflict?

Leu - Leul este un semn de foc si este patronat de Soare. El nu poate accepta cu usurinta sa fie lezat, jignit sau nedreptatit. Nu te astepta sa fie inteleptul care cedeaza, fiindca nu ii permite orgoliul. Isi apara vehement prietenii, rudele, principiile, ideile si este genul care provoaca la duel pe oricine care ii incalca teritoriul. El loveste direct, fatis, fara menajamente si prefera rivali pe masura. Daca pierde sau castiga, stie sa faca dovada de fair-play, fiindca este corect. Vocea lui este dominatoare, privirea arunca flacari si poate da dovada atat de violenta verbala cat si fizica. Daca are ascendent in semn de apa, aceste lucruri sunt atenuate.

Fecioara - Este un semn zodiacal patronat de Mercur asemenea Gemenilor, astfel incat la nativii acestei zodii intalnim aceeasi violenta verbala ca reactie la provocari. Fecioara nu este genul bataus, impulsiv sau brutal, prefera sa critice ( nu degeaba se spune ca are “limba soacrei”), sa fie brusc inchizitorul care le stie si le rezolva pe toate. Cand este provocata, incearca sa se eschiveze, fiindca are simtul ridicolului, daca nu reuseste, ofera lectii de viata si de atitudine pe un ton didactic si rece.

Balanta - Nativii acestei zodii sunt iubitori ai armoniei si sunt primii care vor incerca sa aplaneze conflictele printr-o atitudine impartiala de judecator. Au insa multa demnitate si un simt al corectitudinii dezvoltat, asa ca nu va asteptati sa cedeze prea usor. Chiar si in cadrul unui conflict violent, isi pot pastra calmul si va contreaza prin argumente logice, taioase si inteligente. Daca abordati aceeasi atitudine, puteti ajunge la un compromis. In cazul in care sunt amenintati serios, pot deveni duri.

Scorpion - Nu incercati sa provocati un Scorpion decat daca va asumati consecintele pe termen lung. Conflictul cu acest nativ nu se consuma rapid si exploziv ca la Berbec si nici prin pitoresc verbal ca la Gemeni. El are strategii de atac si de razbunare care va pot lua prin surprindere, chiar si dupa ce conflictul s-a diminuat. Nu accepta infrangerea, decat daca este un scorpion foarte evoluat, in acest caz jucand rolul inteleptului care nu coboara la nivelul josnic al provocarilor. Altfel, forta lui de reactie poate fi intensa si nu se opreste decat in urma unei lovituri decisive, radicale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.