Setari Cookie-uri

Vedete la plaja

Vara s-a terminat, pozele realizate de paparazzi au ramas. Afla care vedete arata cu adevarat bine si care sunt codase la capitolul look.

Vara s-a terminat, pozele realizate de paparazzi au ramas. Afla care vedete arata cu adevarat bine si care sunt codase la capitolul look.

Jessica Biel, cu care am facut prima data cunostinta in serialul “Al saptelea cer”, nu promitea ca va deveni bomba sexy care se plimba acum la bratul lui Justin Timberlake. Iat-o in cateva ipostaze, ce pot fi considerate motive in plus pentru care trebuie in sfarsit sa mergem la sala.


Hayden Panettiere a devenit si ea vedeta in urma distributiei intr-un serial de succes, Ally McBeal. Iata ca micuta a devenit o domnisoara in toata regula. Se vede ca este si ea fidela unui program de antrenament, iar corpul sau frumos dezvoltat si aspectul sanatos ne dau sperante ca poate nu vom mai admira atat de mult trupurile scheletice.


Eva a profitat de vremea calduroasa din Spania si a dat o raita si pe plaja. Se pare ca a mai slabit si a reusit sa scape sau sa ascunda celulita, dar sincer Eva nu ni se pare tocmai o bomba sexy. Trupul ei firav seamana mai degraba cu cel al unui copil, decat al unei femei care se lauda ca este profesoara in pat mai putin experimentatului Tony.



Clipul de mai jos cuprinde mai multe vedete surprinse pe plaja. Se banuieste insa ca unele poze au fost aranjate. Au existat numeroase zvonuri legate de pozele cu Beyonce in costumul galben, intrucat exista discrepante mari intre alte poze neprelucrate cu ea si acestea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.