Setari Cookie-uri

Vedete la plaja

Vara s-a terminat, pozele realizate de paparazzi au ramas. Afla care vedete arata cu adevarat bine si care sunt codase la capitolul look.



Jessica Alba arata caliente, caliente, caliente. Ea este un exemplu ca nu intotdeauna genele ne sunt potrivnice. Provenind dintr-o familie de obezi si avand toate sansele sa fie si ea grasuta, Jessica a adoptat un stil de viata sanatos inca de mica, evitand obiceiurile alimentare ale rudelor.

Vanessa Hudgens, adolescenta promovata de cei de la Disney arata atat de bine, incat ii place si ei sa isi expuna trupul cat mai des. De altfel, s-a lasat fotografiata in costumul Evei, fapt ce i-ar putea zdruncina cariera si imaginea de adolescenta cuminte. Mai stim un exemplu de copila promovata masiv de cei de la Disney care s-a dovedit exact opusul rolurilor de fetita inocenta in care a fost distribuita. Este vorba despre Lindsday Lohan, care a devenit dependenta de alcool si droguri dinainte de a deveni majora.

Paris Hilton ne-a aratat de atat de multe ori trupul sau gol, incat acum revistele de scandal considera ca orice aparitie mai imbracata a mostenitoarei este subiect pentru coperta. Nu ne putem abtine sa nu va oferim si un alt clip, unde geniala si rautacioasa Sarah Silverman o face pe Paris sa intre in pamant de rusine. Intalnim cam rar astfel de momente...



In clipul urmator, v-o prezentam pe J.Lo in varianta mai putin stilata: Kim Kardashian. Fiica unuia dintre avocatii care l-au aparat pe OJ Simpson si prietena cu Paris Hilton, tanara este cunoscuta mai ales pentru o caseta porno realizata de ea si iubitul ei de atunci, Ray J - fratiorul mai mic si mai putin talentat al lui Brandy. Kim a ramas in atentia presei, nu pentru ca ar fi o frumusete aparte, nu pentru ca ar avea vreun talent anume, ci pentru ca nimeni nu a reusit inca sa elucideze misterul posteriorului sau, care este in contradictie cu restul corpului. Pe plaja, Kim se sfieste sa isi arate fundul care a facut-o celebra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.