Setari Cookie-uri

Ce greseli ai facut in viata anterioara

Horoscopul iti dezvaluie ce fel de personalitate ai avut intr-o viata anterioara!

Leu - Nativii nascuti sub acest semn trebuie sa se bazeze pe fortele proprii, dar sa isi stapaneasca orgoliul si tendinta spre autoritate. Nu de putine ori cred ca sunt singurii care stiu si pot, ceea ce cauzeaza evolutiei spirituale. Intr-o viata anterioara s-au sprijinit prea mult pe cei din jur, acum trebuie sa se construiasca pe sine si sa isi gaseasca forta in propria fiinta.



Fecioara - Intr-o viata anterioara, nativii acestui semn au fost lipsiti de spirit practic si de eficienta, au trait intr-un mod nedisciplinat.Acum trebuie sa invete cum sa fie utili celor din jur, dar sa renunte la a-i critica, la tendinta de a face totul perfect.Ei nu prea stiu sa se relaxeze mental, lectia lor este si aceea de a-si elibera mintea de aspectele marunte, cotidiene, pentru ca puterea lor sa fie intr-adevar o piatra solida de sprijin pentru ceilalti.

Balanta - Nativii acestui semn trebuie sa invete lectia colaborarii, a compromisului. In viata anterioara au fost excesiv de independenti, razboinici, impulsivi. Acum se regasesc in situatii diverse in care trebuie sa cedeze.De asemenea, trebuie sa-si stapaneasca tendinta de se lasa dominati de placerile superficiale, de frumusetea fara substanta, de trairile hedoniste si sa caute mai adanc in ei insisi. Personajul Dorian Gray al scriitorului Oscar Wilde nascut in Balanta demonstreaza cum acesti nativi pot cadea in capcana aparentelor.

Scorpion - Intr-o viata anterioara nu s-a dezvoltat afectiv si spiritual fiind prea legat de lucrurile materiale. Nu a stiut sa se adanceasca in universul interior, limitandu-se la lucrurile palpabile. Acum trebuie sa se regenereze in permanenta. Trebuie de asemenea sa isi stapaneasca emotiile adanci pentru a nu ajunge la sentimente de furie, razbunare, autodistrugere. Multi Scorpioni pierd controlul propriilor trairi fiindca nu isi gasesc echilibru, ei cer prea mult de la ei si de la cei din jur, vor pasiuni prea adanci, se complac in jocuri sadomasochiste si pot cadea astfel in extreme. Cei care isi stapanesc universul spiritual devin forte indestructibile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.