Setari Cookie-uri

Ce greseli ai facut in viata anterioara

Horoscopul iti dezvaluie ce fel de personalitate ai avut intr-o viata anterioara!

Sagetator - Au capacitate intelectuala, o mare curiozitate si dorinta de a se realiza, pe care le-au avut si intr-o viata anterioara. Dar nu trebuie sa isi mai risipeasca energia, este imperios necesar sa aiba un ideal clar, pe care sa-l urmeze pana la capat. De obicei, Sagetatorii finalizeaza greu lucrurile incepute, fiindca asa au procedat anterior. In trecut au facut compromisuri din cauza absentei unor principii morale ferme. Acum trebuie sa invete lectia dreptatii, a eticii si a consecventei.

Capricorn - Datoria lui actuala este invatarea autocontrolului si asumarea responsabilitatilor, fiindca intr-o viata anterioara a fost fricos, hipersensibil, fugind de lupta acerba pentru existenta. Acum totul obtine cu greu, foarte putine ii vin pe tava. Pe de alta parte, nu trebuie sa cada in capcana autoritatii excesive, a nevoii de a detine controlul cu orice pret. Stalin, nativ Capricorn, nu a invatat aceasta lectie.


Varsator - Nu trebuie sa se considere un unicat, sa aiba impresia ca nimeni nu este asemenea lui. Complexul superioritatii ii vine din viata anterioara cand a fost orgolios, egocentric. Acum trebuie sa fie constient ca este parte dintr-un intreg si sa se dedice cauzelor umanitare. Nu trebuie sa cada in capcana fanatismului, a nevoii de a avea dreptate cu orice pret. Ceausescu a fost nativ Varsator si nu a invatat lectia daruirii in favoarea celor din jur.

Pesti - Intr-o viata anterioara a mizat prea mult pe gandirea rationala si obiectiva, acum trebuie sa isi dezvolte capacitatile intuitive, chiar paranormale, planul afectiv. Ca si in cazul Scorpionului, este necesar sa gaseasca echilibrul interior, sa nu traiasca totusi haotic, sa foloseasca ratiunea din viata anterioara pentru a face ordine in propriile trairi. Multi nativi pot ajunge alcoolici, desfranati, bolnavi psihic, fiindca nu imbina ratiunea cu emotia.


Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.