Un material relizat de Cerasela Calin, specialist in comunicarea cu copiii.

Ca entertainer pentru cei mici, am sa va ofer cateva motive pentru care natura este cel mai distractiv loc de joaca, mai ales ca se apropie vacanta de vara.

Cel mai creativ loc de joaca al ideilor

Natura le permite celor mici sa experimenteze lucruri noi si le imbogateste imaginatia. Cand se joaca afara, copiii descopera mereu alte si alte lucruri pe care sa le transforme in jucarii. Procesul continua la nesfarsit. Orice obiect din mediul exterior capata o semnificatie unica - sau si-o schimba in functie de joc- iar prietenii intra in pielea celor mai nastrusnice personaje de poveste. Imaginati-va cum e sa se joace de-a eroii preferati iarna cand ninge sau vara, in parc iar eroii capata o cu totul alta super putere. Este distractiv, iar cei mici invata sa creeze povesti si sa coopereze la realizarea. Distractia in aer liber stimuleaza creativitatea!

Cel mai curpinzator spatiu pentru hohote de ras

Mai mult decat atat, natura sustine… rasul. Joaca in aer liber le ofera celor mici un spatiu in care sa manifeste cele mai galagioase si emotionate comportamente, lucru greu de realizat in casa. Si sa nu uitam cat de repede se propaga rasul. E suficient ca unul dintre ei sa faca o gluma sau sa provoace o situatie amuzanta si tot grupul izbucneste in hohote de ras. Rasetele impartasite sunt molipsitoare si, pe langa faptul ca sunt o experienta placuta, la nivel social ii fac pe copii mai deschisi, cu o atitudine pozitiva, gata sa experimenteze si sa-si gaseasca noi motive de bucurie.

Cel mai distractiv loc de joaca in aer liber

Sigur ca natura e distractiva, dar stiti care e cel mai distractiv loc de joaca in aer liber din Romania? Tabara NERF, care se organizeaza pentru prima oara in lume la noi in tara, langa Bran. In mijlocul naturii si al distractiei. Copiii vor avea acces la un program plin de jocuri creative in aer liber, de la competitii cu blastere pana la treasure hunt, antrenamente sportive si sesiuni de relaxare, muzicale sau dans . In plus, ei vor avea ocazia sa testeze cele mai noi jucarii Hasbro, care vor fi lansate si in tara noastra, la toamna. Cu alte cuvinte, in Tabara NERF copii se vor bucura de o aventura creativa si plina de hohote de ras. Alaturi de cel mai bun camarad si de prieteni noi, fiecare copil va avea parte de mai multa distractie in 6 zile decat in toata vacanta de vara. Si stim cu totii ca vacanta de vara pentru cei mici nu este deloc plictisitoare!

Mai multe detalii despre Tabara NERF puteti citi aici: www.tabaranerf.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: