Setari Cookie-uri

Test: Ce eroina de film esti?

Te inspira, te epateaza, te misca…Te-au marcat cu personalitatea, curajul sau povestea lor. Eroinele de film nu lasa indiferenta pe niciuna dintre noi pentru ca fiecare dintre noi impartaseste cate ceva din destinul extraordinar al acestor femei.

Esti o femeie rationala. Hotarata si voluntare, stii ce vrei si cauti in permanenta mijloacele de a-ti atinge scopurile. Ai o personalitate foarte bine conturata. Putin rebela, te revolti cu usurinta in cazul unei nedreptati. La fel ca si Erin Brockovich, nu eziti sa te angajezi in apararea unor cauze care te sensibilizeaza, cu riscul de a-ti face dusmani.

Majoritate de C: Visezi la o aventura a la Thelma and Louise

Ai nevoie permanenta de schimbare. Dinamica, hiperactiva, te plictisesti foarte repede. Te-ar tenta o calatorie nebuna cu o prietena, in stilul Thelma and Louise. Asta pentru ca nu esti adepta cotidianului. Relaxata si nonsalanta, ai gustul riscului. Rareori se intampla sa gandesti in totalitate inainte sa actionezi. Pur si simplu te arunci! De altfel, pericolul nu iti induce niciun fel de teama si nu eziti sa te joci cu focul pentru a trai momente puternice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.