Setari Cookie-uri

Cat de pasionale sunt zodiile feminine?

Cum arata viata sexuala pentru zodiile feminine?

Cum arata viata sexuala pentru zodiile feminine?

Berbec
- Acestei femei ii plac pasiunea dezlantuita, saruturile infocate, abordarea directa si curajoasa. Nu exagerati insa, fiti atent daca si ea se afla pe aceeasi lungime de unda, daca trimite semnale erotice. Nu se da inapoi de la transpunerea unor fantezii precum sadomasochismul, de exemplu. Ii plac hainele de piele si jucariile erotice, asa ca nu va limitati la un act traditionalist. De obicei, alterneaza mangaierile suave cu manifestarile animalice. Este in esenta o romantica.

Taur - Nativa din aceasta zodie are rezistenta si prefera un preludiu indelungat, marcat de mangaieri si tandrete. Nu este construita pentru “una mica pe coridor”, ea are nevoie de o atmosfera intima si calda. Desi printre nativele Taur gasim destul de multe nimfomane, inclusiv actrite porno, la inima ei nu se ajunge decat exclusiv pe calea iubirii profunde. Este sensibila la atingeri, masaje, parfum si doar un barbat pasional poate sa ii faca fata. Nu renuntati la sampanie si lumanari.

Gemeni - Femeia din aceasta zodie isi pierde repede interesul daca nu diversificati actul sexual. Ea are nevoie de fantezie, inclusiv de umor. Este mult mai sensibila decat arata si poate fi cucerita cu surprize, de ex.ascundeti o inimioara sub perna sau acoperiti patul cu petale de trandafir. Nu este foarte rezistenta, iar pasiunea infocata o poate deruta. Totul trebuie sa decurga relaxat si original.

Rac - Exista doua tipuri de femei, primul este genul masochist, supus, care poate sa cedeze impulsurilor sexuale ale barbatului si se complace intr-o senzualitate debordanta si chiar perversa. Al doilea gen, mult mai frecvent, este greu de cucerit, fiindca viseaza la o dragoste unica. Aceasta femeie are nevoie de un joc al seductiei delicat si romantic, nu incepeti brusc si inflacarat. Totul trebuie sa decurga lent, poetic, fara manifestari animalice, abia la sfarsit se dezlantuie.

Leu - Daca nu o complimentati si va canalizati interesul pe nevoile personale, ajungeti greu in pat cu aceasta nativa. Ea are nevoie sa fie cucerita cu gesturi pasionale si viguroase, nu fiti timid, dar nici dominant. Este curioasa si creativa, asa ca este bine sa initiati jocuri si putin excentrice. Poate cadea in extreme de genul sex in grup.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.