Setari Cookie-uri

Test: Cat de mult crezi in destin?

Crezi ca viata iti este hotarata de ursitoare inca din momentul nasterii sau, dimpotriva, esti sigura ca nimeni si nimic nu iti poate influenta deciziile? Afla mai multe despre tine raspunzand la urmatoarele intrebari:

9. Ce este mai important pentru tine?

a. dragostea
b. familia
c. cariera

10. Ce nu i-ai ierta iubitului tau?


a. minciuna
b. sa ma insele cu cea mai buna prietena
c. la prima abatere, i-as ierta orice

11. Crezi in existenta sufletelor pereche?

a. sigur ca da!
b. poate ca da
c. nu prea


Rezultate:


Majoritatea de “a”: Mana in mana cu destinul

Destinul este ratiunea ta de a exista. Orice ti se intampla este rezultatul actiunii unor forte “divine” si nu neaparat meritul, sau, dimpotriva, greseala ta. Esti superstitioasa si fatalista. Este bine sa crezi in ceva, insa nu atat de mult ca tine. Repeta-ti din cand in cand ca ai puterea de a decide pentru tine, ca poti schimba cursul vietii si poti iti hotari singura viitorul!

Majoritatea de “b”: Nici prea-prea, nici foarte-foarte

Tu ai vrea sa crezi in destin, dar parca e prea cusuta cu ata alba aceasta poveste. Ti-ar placea sa crezi ca barbatul pe care il iubesti iti este predestinat fiindca astfel ai avea siguranta ca relatia voastra va functiona si pe viitor. Totusi, experienta unor relatii fara “happy-end” te determina sa fii sceptica. Poate ca nu ar trebui sa suflii si in iaurt, insa este laudabil ca nu ai cazut in nicio extrema!


Majoritatea de “c”: Pragmatica

Pentru tine, “destinul” este o poveste de adormit copiii. Nu crezi in soarta, nici in previziuni, stii ca destinul ti-l hotarasti singura. Esti pragmatica, te limitezi la dovezi palpabile si nu crezi o iota din legendele despre dragoste. Pe de-o parte, poti sa fii sigura ca nimeni nu iti va insela asteptarile (pentru ca niciodata nu ai vreuna), dar pe de alta parte, in ritmul acesta, n-ai sa te poti bucura niciodata de senzatia pe care o ai atunci cand un vis se transforma in realitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.