Ce isi doreste barbatul fiecarei zodii?

Ce isi doreste barbatul fiecarei zodii?
Kudika
15 Octombrie 2007

Se spune ca toti vor acelasi lucru... se pare ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu!

Se spune ca toti vor acelasi lucru... se pare ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu!

Berbec - Draga mea, eu sunt un barbat pasional si pretentios, cu mine nu merge cu jumatati de masura. Nu-mi place sa fiu refuzat si ma ofensez cu usurinta. Pot fi amuzant si fantezist si imi place sa te lasi cucerita cu greu. Daca imi cazi repede la picioare, nu ai simtul umorului sau esti prea inchisa in tine si ingrijorata de ziua de maine, ramanem, pur si simplu, prieteni. Imi place sexul salbatic si fara prejudecati.

Taur - Imi place sexul savurat pe indelete, intr-o atmosfera calda si intima, dar te avertizez ca uneori sunt primitiv si direct, sper ca in sensul bun al cuvantului. Imi plac aventurile, dar sufletul meu cauta, in esenta, o relatie stabila si nu ma deranjeaza sa mergem impreuna la cumparaturi si sa facem rata la masina de spalat, de exemplu. Sunt rezistent in timpul actului sexual, nu debordez de fantezie, dar fac tot posibilul sa fii satisfacuta si sa devin indispensabil in viata ta.

Gemeni - Poti sa pui baza pe mine, atat timp cat nu ma controlezi si nu-mi ingradesti libertatea. Vreau sa comunicam mult si imi place sa fiu ascultat cu atentie. Pentru mine a face dragoste inseamna arta, imi place sa experimentez lucruri noi, pot fi tandru, dar nu-mi cere sa ajung cu tine in abisul trairilor, fiindca mi-e teama sa-mi pierd capul si sa depind atat de mult de cineva.

Rac - Am nevoie de o sotie, de o prietena si de o mama in acelasi timp. Nevoile mele emotionale sunt adanci, desi pot parea uneori greu de abordat si inchis. Imi place sa fac dragoste cu multe mangaieri, cu sampanie, eventual intr-un jacuzzi, nu fii vulgara si da-mi voie sa conduc eu, macar la inceput. Uneori imi place sa fiu dominat, dar fara exagerari.

Leu - Toata lumea spune despre mine ca imi place sa domin si sa fiu in centrul atentiei. Ca imi plac femeile frumoase, impresionante, cu personalitate. Eu caut o iubire sincera si corecta si sa fiu apreciat pentru ceea ce sunt. Am tendinta sa fac din dragoste un spectacol, asa ca asteapta-te sa fiu regizor bun in seara in care mi te daruiesti. Imi place sa cred ca sunt rezistent si pasional, nu fii rigida si nu cumva sa nu raspunzi pasiunii mele.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri