Setari Cookie-uri

Test: Cu ce barbat celebru esti compatibila?

Wentworth, Brad, Jude Law sau Patrick Dempsey? 4 barbati, 4 caractere diferite. Tu pe care l-ai prefera?



Mrrrr.... ai ales cea mai delicioasa varianta! Iti place Wentworth pentru ca e “baiatul rau transformat in unul bun”, sau la fel de bine invers. Are trasaturi mixte, este imprevizibil si misterios. Este sigur pe el si foarte sexy. Optimismul sau se intinde pana la extrem asa ca isi petrece destul de mult timp visand la cai verzi pe pereti... nicio problema! Si tu la fel. Daca baiatul rau s-a transformat intr-adevar in unul bun, atunci merita sa-i acorzi atentie, dar daca speri ca tu vei fi stimulul care sa provoace aceasta schimbare, atunci ar trebui sa te trezesti la realitate: nu se va intampla!

Majoritatea de "+" - Il visezi pe Patrick Dempsey

Chiar daca in serialul care l-a facut celebru (Grey's Anatomy) joaca rol de barbat infidel, Patrick este un familist convins. Desi in tinerete a scandalizat toata presa casatorindu-se la numai 21 de ani cu o femeie in varsta de 48 de ani care avea un fiu cu un an mai in varsta decat Patrick, se pare ca actorul a preluat maturitatea de la prima lui sotie. In '99 s-a casatorit a doua oara cu Jillian Fink cu care are in prezent trei copii. Patrick sustine ca a ramas prieten cu fosta nevasta si ca isi iubeste familia mai mult decat orice. Unui asemenea barbat ii putem ierta excesele de zel din tinerete si il putem cataloga drept un exemplu (aproape) clasic al barbatului serios. Buna alegere!



Votat de revista People Magazine in 2004 cel mai sexy barbat in viata, Jude pare a fi exact ceea ce tu iti doresti. Uneori cuceritor, tandru, romantic, alteori ticalos si obsedant de gelos, un barbat precum Jude Law nu ti-ar permite niciodata sa te plictisesti alaturi de el. Nu spunem ca viata ti-ar fi usoara, ci dimpotriva, nelinistea ar fi regula de aur, insa cu siguranta ai aduna zi de zi amintiri unice. Daca dorinta ta in viata este sa te distrezi, atunci cauti exact barbatul langa care iti vei putea atinge scopul. Daca ai insa in plan sa intemeiezi o familie fericita, ar fi cazul sa te reorientezi.

Majoritatea de "-" - Il visezi pe Brad Pitt
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.