Setari Cookie-uri

Ce vedete insala sau au fost inselate?

Aproximativ 50% dintre barbati isi insala partenera stabila si de cele mai multe ori infidelitatile lor raman ascunse. In lumea vedetelor, insa, secretele ies cu usurinta la iveala.

Aproximativ 50% dintre barbati isi insala partenera stabila si de cele mai multe ori infidelitatile lor raman ascunse. In lumea vedetelor, insa, secretele ies cu usurinta la iveala.

Lionel Richie a fost parasit de sotie dupa ce aceasta a aflat ca a fost inselata. Aventura lui Lionel a fost foarte mediatizata. De altfel, fiica sa adoptiva, Nicole, a aflat despre infidelitatea lui din ziare. Se banuieste ca Lionel este de fapt si tatal biologic al lui Nicole. Avand in vedere ca inca de mica, Nicole isi petrecea mai mult timp cu Lionel decat cu mama sa biologica si ca la 9 ani a fost infiata de artist, zvonurile par a avea o baza reala. Mai mult, mama lui Nicole era una dintre asistentele lui Lionel si il insotea in concerte, iar Nicole a refuzat sa dezvaluie identitatea tatalui sau biologic.

Jack Nicholson a fost dintotdeauna pasionat de reprezentantele sexului frumos si si-a inselat sotia doar pentru ca a avut ocazia. Anjelica Huston a rezistat 17 ani alaturi de sotul infidel, declarand ca nu a putut sa il paraseasca pentru ca este cel mai frumos si mai sexy barbat de pe suprafata pamantului.

Se pare ca motivul pentru care Justin Timberlake si Britney Spears nu au trait fericiti pana la adanci batraneti a fost infidelitatea lui Brit. Se banuieste ca versurile din Cry me a river ii sunt dedicate. Ce a invatat Justin? Ca nu va mai fi niciodata el celui caruia i se vor pune coarne, asa ca a inselat-o si el pe Cameron. Sa vedem acum ce se va alege din relatia cu Jessica Biel.

Sexul lasa urme...

Usher s-a gandit sa se spele de pacate si sa faca niste bani, alegand sa povesteasca despre cum si-a inselat partenera de atunci cu o fosta prietena, lasand-o pe aceasta insarcinata.

Kim Porter i-a stat alaturi lui Sean “Diddy” Combs ani buni, asteptand ca Diddy sa ii puna intrebarea magica. Desi i-a daruit deja trei copii, Kim nu a reusit sa obtina si certificatul de casatorie. In cele din urma s-a hotarat ca relatia nu are niciun viitor si ca poate trai din pensia alimentara a copiilor. Picatura care a umplu paharul a fost o noua aventura a artistului. Acesta a uitat sa foloseasca prezervativul si a prins-o pe Sarah Chapman in perioada fertila. Bebelusul are acum 15 luni, iar testele ADN confirma paternitatea lui Diddy. Este al treilea copil rezultat din aventuri al rapper-ului sau cel putin al treilea despre care s-a aflat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.