Setari Cookie-uri

Ce vedete insala sau au fost inselate?

Aproximativ 50% dintre barbati isi insala partenera stabila si de cele mai multe ori infidelitatile lor raman ascunse. In lumea vedetelor, insa, secretele ies cu usurinta la iveala.

Si cele mai frumoase sunt inselate

Halle Berry s-a despartit in cele din urma de sotul ei, Eric Benet, dupa ce aflase de mult prea multe aventuri extraconjugale pe care acesta le avusese. Se pare ca dupa divort, Eric s-a dus la psihoterapie pentru a isi trata dependenta de sex.

Liz Hurley si Hugh Grant formau unul dintre cele mai frumoase cupluri, pana cand Hugh a decis ca are nevoie de sex cu altcineva. Si-a ales prost atat partenera, cat si locatia. Plimbandu-se cu masina intr-o zona rau famata, Hugh a decis sa plateasca pentru placere si a fost arestat de politie.

Reese Witherspoon si-a parasit sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela, iar Sienna Miller l-a parasit pe Jude Law, deoarece acesta a inselat-o cu dadaca.

In Romania intalnim cazuri chiar si mai interesante, un exemplu graitor fiind Romanita Iovan, care si-a inselat sotul desi era insarcinata in luna a opta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.