Setari Cookie-uri

Cele mai celebre funduri

In urma cu cateva decenii, Pamela Anderson devenea celebra datorita sanilor sai siliconati. Astazi, Beyonce, Jennifer Lopez si Kim Kardashian au devenit latifundiare si celebre datorita posteriorului bombat.

In urma cu cateva decenii, Pamela Anderson devenea celebra datorita sanilor sai siliconati. Astazi, Beyonce, Jennifer Lopez si Kim Kardashian au devenit latifundiare si celebre datorita posteriorului bombat.

Moda vine, moda trece

Moda in ceea ce priveste aspectul fizic a inceput sa se schimbe tot mai des. Daca inainte era nevoie de secole intregi pentru ca idealul feminin sa fie schimbat, iata ca in zilele noastre nici nu trece bine un deceniu ca ni se schimba gusturile. Un barometru mai putin conventional, dar ilustrativ este celebra revista Playboy. Premisa de la care am pornit alegand aceasta revista este faptul ca ea trebuie sa vanda. In consecinta, pictorialele din revista trebuie sa prezinte femeile ale caror trasaturi (nu de personalitate) sunt foarte apropiate de idealul feminin al barbatului contemporan. Daca pana acum recordul pentru cel mai mare pictorial era detinut de Pamela (sau de sanii ei), ea a fost egalata de Kim Kardashian sau mai bine zis de posteriorul acesteia. Cele doua “staruri” s-au bucurat fiecare de cate 12 pagini de expunere in cate un pictorial.

Funduri celebre sau funduri care si-au facut celebre posesoarele

Obsesia pentru sani pare a fi acum inlocuita de obsesia pentru funduri. Noul trend e posibil sa fi aparut odata cu promovarea lui Jennifer Lopez. Se zvoneste ca frumoasa actrita si cantareata cu sange latin masoara 195 cm in zona posteriorului si ca si-a asigurat “bunul” pentru un miliard de dolari. Si intrucat astfel de zvonuri au priza la public, barfele au continuat. London Sun si New York Post au infirmat zvonul, declarand ca ar fi aflat ca J.Lo si-a asigurat intregul corp pentru acea suma. De altfel, New York Post a dat si mai multe detalii cu privire la tipul asigurarii, oferind sumele exacte oferite pentru fiecare parte a voluptosului trup.

Nici Beyonce nu pare a fi deranjata de marimea posteriorului sau, motiv pentru care a compus acum mai multi ani piesa “Bootylicious” pe care a interpretat-o alaturi de colegele sale de trupa de atunci. Kim Kardashian a devenit celebra tocmai datorita fundului ei. Acum ea are propriul show TV si a devenit mai bogata cu cateva milioane de dolari in urma comercializarii unei casete porno realizata de ea si Ray J - un rapper obscur. Vivid Entertainment, compania care a distribuit caseta a anuntat recent si lansarea unei alte casete in care starul este tot Kim.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.