Setari Cookie-uri

Ce meserii au avut vedetele inainte sa devina celebre?

Nu toate vedetele au ajuns peste noapte in lumina reflectoarelor, fara sa depuna nici cel mai mic efort…asemenea "blondei" Paris Hilton, spre exemplu.

Nu toate vedetele au ajuns peste noapte in lumina reflectoarelor, fara sa depuna nici cel mai mic efort...asemenea “blondei” Paris Hilton, spre exemplu. Nume cu greutate in industria showbiz-ului international, precum Madonna, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Sylvester Stallone, Julia Roberts, Sharon Stone etc., nu s-au sfiit sa recunoasca faptul ca, la inceputul carierei lor, au fost nevoite sa accepte tot felul de job-uri pentru a se intretine sau pentru a-si putea plati studiile.

Cei mai multi dintre cei care au ajuns sa guste din dulceata de cirese amare a celebritatii au pornit de jos, cu job-uri mai mult sau mai putin placute, mai mult sau mai putin licite. Un exemplu graitor legat de caracterul de legalitate, il constituie faimosul cantaret Jon Bon Jovi, care a recunoscut ca in adolescenta a fost traficant de droguri (canabis). Constient de limitele sale, artistul a stiut cand sa se opreasca, si sa porneasca pe un alt drum.

Sharon Stone, cea care la doar 17 ani era aleasa Miss Pennsylvania, a inceput pe un post de casierita la McDonald's, pentru ca apoi, pana sa prinda rolul din “Stardust Memories” (1980), sa fie, o perioada, imaginea costructorului american de automobile Ford.

Julia Roberts a fost nevoita ca dupa terminarea studiilor (facultatea de jurnalism) o buna bucata de vreme sa munceasca intr-un fast-food, pentru a-si putea plati cursurile de actorie care aveau sa-i aduca primul rol in filmul "Mystic Pizza" (1988).

Interpretul celebrului personaj Rocky, Sylvester Stallone, nu s-a bucurat nici el de o adolescenta lipsita de griji. A fost, pe rand, ingrijitor la o gradina zoologica din New York, delivery-boy (facea livrari la domiciliu), ajutor de bucatar (in traducere libera, taia capete de pesti prin bucatarii), intr-un cuvant, meserii “care necesita putina inteligenta”, asa cum le-a numit insusi Stallone. Acesta a mai recunoscut ca a pozat inclusiv nud, pana sa fie remarcat si distribuit de Woody Allen intr-un rol minor in “Bananas” (1971).

Astazi unul dintre cele mai valoroase branduri din showbiz, raperul Sean “Diddy” Combs a recunoscut ca la numai 12 ani impartea ziare.

Kelly Clarkson, castigatoarea “American Idol”, a fost ospatarita, agent comercial si promoter pentru o renumita bauatura energizanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.