Setari Cookie-uri

Astrologie: Stii ce nu-i place partenerului tau?

Nici unul dintre noi nu accepta usor sa fie jignit, ironizat, ingradit sau tradat. Dar pentru fiecare zodie in parte anumite defecte ale partenerului sunt mai putin tolerabile decat altele.

Fecioara - Daca esti dezordonata, imprastiata, nu te tii de cuvant sau nu iti asumi responsabilitatile, nu prea faci casa buna cu el. Nu vorbi vulgar, nu rade cu gura pana la urechi cand iesiti cu prietenii fiindca el are o imagine clara despre femeia dorita, iar aceasta trebuie sa aiba bun simt si masura. Nu-i desconsidera sfaturile, iar daca ai momentele tale de entuziasm copilaresc, asigura-te ca poti cobori oricand cu picioarele pe pamant.

Balanta - Cam greu pentru un barbat Balanta sa ramana langa o femeie lipsita de cochetarie sau de bun-gust. Daca te stii temperament nervos, ai “istericale” si nu esti capabila de o discutie rationala, s-ar putea sa il pierzi. Prea multe crize emotionale, o casa lipsita de confort, vulgaritatea, absenta senzualitatii sunt neindicate.



Scorpion - Daca obisnuiesti sa minti, sa pacalesti, sa inseli sau sa manipulezi, un Scorpion este departe de victima ideala, iar acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care le detesta. Simte imediat lipsa de pasiune sau superficialitatea sentimentelor si se retrage. Prea multe preocupari in afara caminului il pot deranja si se teme de femeile mai ambitioase decat el. Paradoxul este ca nu agreeaza nici femeile slabe sau naïve.

Sagetator - Nu trebuie sa manifesti tendinta de a-l controla, de a-i interzice sau de a-l domina. Te va resimti ca pe o capcana si va incerca sa se elibereze. Daca esti genul de femeie muta si cuminte, va visa inevitabil la aventuri excentrice si poate ca le va si pune in practica. Fii pregatita sa pleci cu el in drumetii si sa tii cu echipa lui favorita de fotbal. Daca nu ai nici simtul umorului, nu stiu ce altceva ar putea vedea la tine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.