Setari Cookie-uri

Astrologie: Stii ce nu-i place partenerului tau?

Nici unul dintre noi nu accepta usor sa fie jignit, ironizat, ingradit sau tradat. Dar pentru fiecare zodie in parte anumite defecte ale partenerului sunt mai putin tolerabile decat altele.

Capricorn - Acest barbat vrea o femeie ambitioasa, asa ca daca te multumesti cu putin, nu ai nici o pasiune, traiesti fara teluri precise, o sa-ti spuna ca nu esti potrivita pentru el. Nu-i plac femeile frivole sau alunecoase, el vrea sa stie clar cu cine merge la drum. Crede despre sine ca este responsabil si descurcaret, nu trebuie sa-l subestimezi sau sa ii contrazici vehement deciziile. Daca are momente de cadere psihica, nu-i intoarce spatele, ci incurajeaza-l.

Varsator - Daca te stii genul de femeie traditionalista, cu principii fixe, cautand un barbat de casa, te orientezi gresit spre Varsator. Nu-l pune la treaba cand el este implicat in proiectele personale, nu-i spune ca visurile lui sunt irealizabile si ca ar trebui sa fie asa si pe dincolo, fiindca ii place sa fie iubit pentru ceea ce este. Daca iti povesteste de la serviciu, asculta-l si da-ti cu parerea, ii place mult sa comunice.

Pesti - Nu trebuie sa fii nervoasa sau sa-l critici prea des, tine la linistea lui interioara si cand se intoarce acasa vrea sa fie intampinat de o femeie calma si puternica. Nu-i neglija fanteziile erotice, fiindca poate deveni irascibil. Daca se inchide in lumea lui, insoteste-l subtil, nu-l smulge printr-o comanda brutala. Ii place sa viseze impreuna cu tine. Nu-i desconsidera tabieturile.

Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.