Setari Cookie-uri

Parerea lui Radu: Femeile stiu sa fie!

Iertati-ma, dar au un fel de a fi femeile, am remarcat de multe ori, pot sa dea o tenta pozitiva, chiar si unui display spart de iphone.

Un text de Radu Buzaianu

Nu stiu daca ati remarcat, femeile au aceasta capacitate rara de a face dintr-o veste proasta una buna. Pot sa faca usor rost de o calitate chiar dintr-un defect. Au aceasta abilitate, de a face din rau, bine. Sa nu ne ferim de cuvinte, femeile stiu sa faca bine. Au aceasta aderenta stiu sa faca realitatea mai estetica. Mai estetica un pic. Cosmetizeza viata. “Ii dam cu putina pudra?”.

Femeile dau o tenta pozitiva, ca florile pe un mormant. Ca primavara venita brusc in timpul iernii. Ca o pereche de ochelari de soare intr-o zi ploioasa. Iertati-ma, dar au un fel de a fi femeile, am remarcat de multe ori, pot sa dea o tenta pozitiva, chiar si unui display spart de iphone.

Ati remarcat asta, de regula in relatie cu imbatranirea. Barbatii imbatranesc, femeile se maturizeaza. Au inventat acest concept straniu, de despartire a apelor mai ceva ca Moise urmarit de egipteni, varsta biologica si varsta din buletin. Este ca vi s-a povestit de multe ori ca sunt diferite?

Barbatul lenes e nesimtit. Femeile lenese sunt relaxate. La barbat nesimtirea e ingrizitoare. Femeile cu astfel de apucaturi sunt femei descurcarete. Continuam, da? Barbatii mai putin inteligenti sunt prosti. Femeile mai putin inteligente sunt candide. Un barbat agresiv e un badaran. O femeie agresiva e o femeie determinata. O femeie repezita e in perioada aceea a lunii. Un barbat repezit e isteric. O femeie isterica e un pic nervoasa. Un barbat nervos e: “te rog sa te controlezi!”.

E pe undeva clar, femeile stiu sa fie. Noi nu stim sa ne vindem. N-avem anvergura. Suntem gresiti. Femeile cu apucaturi masculine sunt actuale. Barbatii cu apucaturi feminine sunt gresiti. Ne invartim in perceptii.

Citește și:

La asta ma gandeam azi, cand stateam la un restaurant la masa si am comandat niste pizza. Dupa 20 de minute ea vine cu ele, le pune relaxat pe masa. Ma priveste usor expeditiv si-mi spune fara menajamente: “am inteles de la colega ca le-ati vrut un pic mai bine facute”. Exact. Erau arse aproape complet.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.