Ca in fiecare an, in prag de Sarbatori, avem o ocupatie care se poate transforma din bucurie in calvar numai daca in permitem. Goana dupa cadouri de Sfantul Nicolae si Craciun si nu numai trebuie sa ramana un obicei care sa ne provoace fericire si care sa ne ajute sa intram in atmosfera sarbatorilor de iarna. Iata de ce vrem sa va anuntam deschiderea a trei dintre cele mai importante locatii de unde puteti cumpara cadouri de Craciun si Sfantul Nicolae:

Wishlist de Mos Nicolae

Targul cadourilor de iarna de la Sala Dalles - Bucuresti

Expozitia de Craciun de la sala Dalles va fi deschisa si in acest an in periodata 30 noiembrie - 24 decembrie pentru a le oferi celor care-i vor calca pragul cadouri alese si o atmosfera autentica de iarna.

Cei mici vor fi intampinati de Mos Craciun, care va darui din tolba sa cadouri pentru interpretii celor mai frumoase colinde si va premia cele mai inspirate poezii de iarna.

Superbul brad impodobit va primi sub coroana sa bogata donatii pentru copiii institutionalizati. Anul trecut campania “Fii bun si-n noaptea de ajun!” l-a adus pe Mos Craciun cu sacul incarcat de jucarii, care au fost daruite copiilor din caminele de plasament Pinocchio, Luminita si Sf. Maria. In acest an Mosul va ajunge la Casa de Copii Impotriva Intunericului din comuna Domnesti, Centrul de Plasament nr. 4 din comuna Snagov si Centrul de Plasament nr. 6 din comuna Voluntari.

Intrarea este libera.

Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman

In zilele de 30 noiembrie, 1 i 2 decembrie, intre orele 10 si 18 Muzeul Taranului Roman gazduieste un targ de cadouri traditionale.

Peste 100 de mesteri din toata tara va intampin cu impletituri, tesaturi, podoabe, masti, instrumente muzicale, ceramica, jucarii, dar i cu de-ale gurii: sarmale, ciuperci murate, poame uscate, branzeturi, suc de mere, cozonaci, turta dulce, kurtos kalacs, placintele si dulceturi.

Pe 30 noiembrie, de Santandrei se va imparti usturoi ca sa va apere de strigoi.

Pe 1 decembrie, la 16.30, in Sala Horia Bernea, Valentin Albesteanu si taraful sau vor susine un recital de cafe concert: Hora staccato, Caruta postei, Ceasornicul (Grigoras Dinicu), Trisch-Trasch (Johann Strauss), Dans ungar nr. 5 (Johannes Brahms), Parfum de femeie, Liber tango (Astor Piazzola) i multe alte Popasuri muzicale prin cafenelele Europei.

Obtine un look perfect de Sarbatori, cu kit-ul de stralucire de la Life Care
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: