Setari Cookie-uri

Sa ne pregatim pentru Sarbatori: Dieta Jessica Alba

Cand ma gandesc la Jessica Alba, prima oara imi vin in minte scenele din filmul Honey, in care danseaza intr-o maniera incredibila. Nu este de mirare ca are un asemenea trup. Jessica Alba este una dintre starurile de la Hollywood care a fost cat de cat ocolita de paparazzi, reusind sa stea departe de scandaluri stupide, spre deosebire de alte tinere actrite din cetatea filmului.

Cand ma gandesc la Jessica Alba, prima oara imi vin in minte scenele din filmul Honey, in care danseaza intr-o maniera incredibila. Nu este de mirare ca are un asemenea trup. Jessica Alba este una dintre vedetele de la Hollywood care au fost cat de cat ocolite de paparazzi, reusind sa stea departe de scandaluri stupide, spre deosebire de alte tinere actrite din cetatea filmului.

In cazul in care nu va amintiti scenele din Honey, iata cateva mai jos:




Este apreciata de cei din jur, in special datorita discretiei si a faptului ca nu a incercat niciodata sa iasa in evidenta cu ceva iesit din tipar. Se remarca prin simpla prezenta, dar si datorita faptului ca este intotdeauna imbracata cu gust si se afla in compania unor persoane placute si serioase. A jucat in filme de succes, evitand pe cat posibil rolurile in care i se cerea sa apara foarte dezbracata. Tanara actrita are un talent deosebit de a se face placuta si admirata.

Daca va intrebati in continuare de ce este Jessica Alba considerata una dintre cele mai sexy vedete, sunt sigura ca urmatorul clip va fi mai mult decat suficient pentru a va raspunde:




Intrebata de multe ori cum isi mentine silueta, Jessica a declarat in numeroase interviuri ca de la varsta de 12 ani isi gateste singura mancarea, deoarece parintii ei au avut intotdeauna probleme cu greutatea si, in plus, aveau obiceiuri culinare destul de nesanatoase. La micul dejun vedeta consuma de obicei omleta din albus de ou, fructe sau branza slaba de vaci. La pranz manca salata, evita pe cat posibil painea, iar seara obisnuia sa consume legume, pui sau peste. In ceea ce priveste dulciurile, acestea nu se aflau printre favoritele ei, dar consuma ca desert iaurt de ciocolata sau de zmeura.

Pe langa dieta, Jessica se antreneaza cate 45 de minute in fiecare zi. In primele 10 minute sunt incluse in program exercitii cardio, pentru incalzire. Urmeaza exercitiile cu greutati, fandari si genuflexiuni, apoi alte 10 minute de exercitii cardio pentru ca la final sa isi antreneze bicepsii, tricepsii, fara pauza, timp de patru serii, a cate 20 de repetari. Vedeta afirma ca in urma antrenamentelor are mai multa energie si se simte mult mai bine in pielea sa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.