Setari Cookie-uri

Scrisoare de la Mos Craciun

Cred ca fiecare dintre voi a scris sau a citit macar o data in viata o scrisoare catre sau de la Mos Craciun. Chiar si numai pentru a le face o bucurie celor dragi, pentru a-i apropia de suflet, pentru ca la urma urmei Craciunul este o sarbatoare de suflet si de familie.

Fiti voi insiva Mos Craciun si aduceti bucurie in sufletele oamenilor ! Caci cele mai frumoase daruri sunt acelea care vin din suflet. Si ganditi-va de doua ori atunci cand vreti sa spuneti ceva oamenilor de langa voi si mai ales nu uitati sa fiti oameni. Fiindca nu se poate trai fara oameni printre oameni ! Fiti sinceri cu voi insiva si cu cei din jur si nu va lasati orbiti de putere si de faima, pentru ca sunt trecatoare. Bucurati-va de bucuria celor din jur si veti vedea ca nimic nu ramane nerasplatit.

Fiti cu fiecare zambet mai buni, cu fiecare nereusita mai intelegatori, cu fiecare lacrima mai puternici, cu fiecare clipa mai vesnici, cu fiecare an mai apropoape de viata !!

La multi ani, dragii Mosului si sa nu incetati niciodata sa credeti in mine, pentru ca eu exist in fiecare dintre voi si va iubesc pe toti deopotriva !!

Scisoare de la Mos Craciun,

redactata de Roxana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.