Setari Cookie-uri

Scrisori catre Mos Craciun

La indemnul Roxanei, am dat startul la... scrisori catre Mos Craciun. Am adunat in urmatoarele randuri toate dorintele noastre si pe cele alor cateva cititoare care au sperat ca prin intermediul nostru mesajul lor va ajunge la Mos Craciun. Ei bine, se pare ca Mosul chiar citeste Kudika, prin urmare va invitam sa scrieti si voi dorintele voastre. Iata-le pe ale noastre:

Adina

Mosule,

Am nevoie de tine! Nu vreau ceva anume. Nu vreau un cadou scump ci vreau doar sa ma inveti sa apreciez ceea ce am. Sa stiu cand sa spun stop, dar si cand sa merg mai departe. Sa nu incetez nicio clipa sa cred in visele mele si sa continui sa lupt pentru realizarea lor. Ajuta-ma sa fiu aceeasi persoana optimista si lacrimile care vor curge pe obrajii mei sa fie doar de fericire. Invata-ma sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa iubesc si sa daruiesc tot ce am mai bun din mine. Feicare zi sa fie unica si timpul sa treaca mult mai greu in momentele bune si foarte usor in cele grele.

Te rog uita sa-mi aduci un cadou anul asta, dar nu uita sa-mi indeplinesti aceste dorinte.

Livia

Draga Mos Craciun,

Anul acesta nu e nevoie sa treci pe la mine. Iti scriu pentru a te ruga sa nu te superi daca voi fi eu propriul Mos Craciun anul acesta. La anul vedem noi, negociem. Ideea e ca in 2007 am invatat un lucru foarte important: daca imi doresc ceva foarte mult, trebuie sa incerc sa il obtin singura. Nu, nu este trist, ci este cel mai frumos lucru pe care mi-l puteam oferi. De Craciun, voi invata din nou sa ma iubesc, sa am incredere in mine, sa ma apreciez, sa ma deschid fata de mine insami fara teama. Iti multumesc ca existi!

Cu mult drag,

Andra

Draga Mos Craciun,


Stiu ca in fiecare an ai fost atent cu mine si mi-ai adus pe cat posibil ceea ce mi-am dorit, in functie bineinteles de cat de cuminte am fost, asa ca anul acesta m-am gandit sa iti scriu iar.

Am mai crescut si eu, iar dorintele mele s-au schimbat. As vrea sa imi aduci ceva care sa dureze tot anul... Am nevoie de multe bucurii, dar si de cateva lacrimi (dar cateva da?) ca sa nu uit sa apreciez bucuriile. As mai vrea sa intampin multe situatii care sa ma faca sa zambesc si... as vrea sa fiu mai intelegatoare. Crezi ca poti sa imi mai aduci si cativa neuroni in plus ca sa fiu mai inteleapta? Si as mai vrea ceva (in afara de sanatate si forta de munca de care am uitat sa precizez)... Am auzit de unii oameni fericiti a caror resursa de fericire era persoana de langa ei. Cred ca de asta avem fiecare nevoie. Vreau sa traiesc si eu nebunia dragostei si clipe romantice, sa invat sa impart, sa fiu mai buna, sa daruiesc si sa iert! Nu am fost prea pretentioasa anul acesta, nu? Inchei aici scrisorica mea si te astept cu mult, mult drag!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.