Setari Cookie-uri

Scrisori catre Mos Craciun

La indemnul Roxanei, am dat startul la... scrisori catre Mos Craciun. Am adunat in urmatoarele randuri toate dorintele noastre si pe cele alor cateva cititoare care au sperat ca prin intermediul nostru mesajul lor va ajunge la Mos Craciun. Ei bine, se pare ca Mosul chiar citeste Kudika, prin urmare va invitam sa scrieti si voi dorintele voastre. Iata-le pe ale noastre:

P.S.: Sa nu sari peste scrisorica mea!

Iulia

Draga Mos Craciun,

Eu sunt una dintre acele persoane care inca mai cred in existenta ta. Poate mai mult decat in oricine altceva, mai mult decat in fericire si in dragoste. Iti scriu pentru ca ma incred in puterile tale mai mult decat in ale mele, pentru ca stiu ca tu ma poti ajuta sa cred iar in tot ceea ce am visat pana in aceasta iarna. A fost un an greu, am fost pusa la multe, multe incercari si, desi am avut putere sa le infrunt pe toate, am ramas fara un dar de pret: speranta. Asadar, iata Mosule drag, ce-ti cer in acest an. Speranta este ceea ce-mi doresc mai mult in lume. As vrea din tot sufletul sa cred iar in iubire, in fericire, sa imi recapat dorinta de viata si bucuria de a trai ziua de maine. Le astept pe acestea in anul ce va urma pentru ca stiu ca nu mi le poti oferi pe toate deodata, in dar, sub brad.

Cu drag,

Oana

Draga Mos Craciun,

Nu ti-am mai scris de foarte mult timp, sper sa nu fii tare suparat pe mine... Desi tu stii cel mai bine ce inseamna iertarea si ce inseamna un copil care si-a pierdut credinta si s-a pierdut pe sine. Am invatat ca in viata trebuie sa lupti pentru ceea ce-ti doresti si am uitat sa mai si sper. M-am pierdut in incrancenarea luptei. Am uitat ce inseamna sa crezi in visele copilariei, in tine Mosule, dar si in ceilalti. In timp mi-am redobandit insa speranta si te-am redobandit pe tine. Mi-am dat seama ca orice vis este sortit esecului daca nu exista si speranta ca se va realiza, pe langa curajul de a lupta pentru el. Tu esti acea credinta puternica a copilarie, credinta ca totul este posibil. Dar esti inca un vis, un vis in care de aceasta data cred si pe care nu am sa-l mai pierd. Pentru ca am inteles ca de fapt sta in puterea mea sa te cladesc chiar si pe tine, cu un strop de caldura si putina speranta, si sta in puterea ta sa-mi sustii lumea viselor! Aceasta este dorinta mea, sa-mi dai puterea sa te pastrez in suflet!

Cu multa, multa, multa caldura, copilul tau ratacit

Lucia




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.