Am adunat pentru voi, fetelor, cele mai chic 10 idei de cadouri cu care sa le arati iubitilor sau sotilor ca aveti bun-gust, ca sunteti chibzuite cu banii (pssst, ei nu trebuie sa stie exact extrasul vostru de cont sau cat a costat colierul acela nou!) si ca sunteti atente la nevoile lor. Fie ca el are nevoie de o noua pijama, sau de un ceas, de o pereche de pantofi sau de un gadget cool, cadoul inspirat este mai jos. Gaseste varianta perfecta ca stil si ca buget pentru EL:

1. Pijamalele sunt un cadou destul de intim. Trebuie sa stii ce gen prefera: mai sport sau mai degraba clasice. Dar sunt un cadou extrem de practic. Unde mai pui ca te va visa de fiecare data cand le poarta?

Pijamale - 249,90 lei

2. La fel de intim este si cadoul ce consta in incaltaminte. Pentru ca trebuie sa stii exact ce poarta, ce nu i-ar placea vreodata, ce calapod ii vine bine si ce masura poarta. Dar cu siguranta, e un cadou apreciat!

Cizme casual: 699,90 lei

3. Daca abia asteapta primavara sa iasa cu bicicleta, atunci stii bine ce cadou sa-I iei! Acest model e chic si la un pret foarte bun!

Bicicleta - 999,90 lei

4. Accesoriile sunt idei bune de cadouri: cravate, papion, esarfa, fular, batiste, si portofele – cu ele n-ai cum sa dai gres!

https://www.mycloset.ro/frye-genuine-leather-oliver-billfold-wallet-black - 601 lei mycloset

5. Nici cu un set de sosete de designer nu ai cum sa gresesti! Mai ales ca setul arata deja ca un cadou!

Sosete- 99,90 lei

6. Din seria celor mai eficiente cadouri – functional, pret bun, confortabil si stilat face parte acest rucsac Burton. Perfect de luat la picnic, de purtat in spate pe bicla, dar si de carat laptopul! Extra tip: fiind model unisex, il poti imprumuta si tu!

Rucsac unisex - 409,99 lei

7. Cand isi cumpara camasi sunt mereu albe, bleu, gri? Ce zici sa-I dai ceva curaj cu o camasa denim-style dar cu imprimeu cu buline? Ai putea eventual sa-I scrii pe felicitare: “De la bulinuta ta!”

Camasa cu buline - 159 lei

8. Bulinuta poate alege drept X-mas gift si un ceas uber-cool! Sfatul meu? Alege un model cu curea din piele, cadran cu cifre romanice (sunt mai elegante) si mecanism la vedere (doar pentru ca e chic!)

Ceas - 467, 99 lei

9. Mai stii de cate ori v-ati ratacit? Mai stii ca de fiecare data refuza sa intrebe pe altii cum se ajunge in cutare loc? Ei bine, asa sunt toti barbatii: e o chestiune de orgoliu sa te opresti sa ceri indicatii! Dar daca ti le da un GPS, direct din masina, e okay, nu? Aceasta e un gadget de care are nevoie atat el, cat si tu!

Sistem navigatie - 554,62 lei

10. Si tot pentru perioadele cu calatorii, cumpara-i un set ce contine toate cosmeticele de care un tip are nevoie!

Set de calatatorii: - 140 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: