Nicole este insarcinata in 4 saptamani. Ea a ales sa dea vestea familiei tocmai de Craciun, pentru a le face o supriza si mai frumoasa. Daily Mail a anuntat in exclusivitate ca Nicole si sotul ei Keith Urban asteapta primul lor copil, dar reprezentantul actritei a infirmat vestea.

Nicole Kidman cere incetarea violentei impotriva femeilor

O sursa apropiata vedetei a declarat insa pentru New York Post ca Nicole este in prima luna de sarcina, dar ca prefera sa nu faca publica stirea pana cand nu este sigura ca va putea duce sarcina.

Nicole a mai incercat sa ramana gravida, dar nu a reusit. Pe perioada casniciei cu Tom Cruise, ea avut o sarcina ectopica si un avort spontan. Avand in vedere aceste antecedente si varsta actritei, dorinta sa de a nu comunica vestea sarcinii este justificabila. De altfel, nici Jennifer Lopez nu a confirmat zvonurile conform carora astepta primul sau copil (sau primii copii) decat dupa ce a trecut cu bine de primul trimestru de sarcina.

Actrita castigatoare a premiului Oscar are planificat un singur film pentru acest an, motivand ca vrea sa isi petreaca mai mult timp cu sotul ei... De asemenea, ea a declarat ca nu va juca in nicio piesa in 2008, pentru ca aceste planuri profesionale nu coincid cu “logistica si dinamica familiei”.
Foto: Rita Molnar

Se poarta mamicile
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: