Ajuta-ti copilul, nepotul sau verisoara sa ii scrie scrisoarea lui Mos Craciun si asigura-te ca tot ce isi doreste o sa gaseasca in dimineata de 25 decembrie sub brad.

Cadouri pentru fetite

Poti sa ghicesti viitorul artistic al unui copil dupa jucariile si jocurile pe care le alege in copilarie.

O scena in miniatura pentru papusile unei fetite s-ar putea sa ii dezvolte pasiunea pentru muzica, televiziune sau teatru.

Iar dupa spectacolul epuizant, dar emotionant, sustinut, somnul o sa fie mai linistitor alaturi de un ursulet de plus pufos.

Scena pentru spectacol: 169,33 lei; Ursulet de plus: 73,43 lei

Cadouri pentru baieti

Pana cand o sa se faca mare si o sa aiba propria lui masina sau un avion pe care sa il piloteze, un baietel o sa fie mai mult decat fericit sa primeasca in dar o masinuta sau un elicopter cu telecomanda.

Elicopter cu telecomanda: 79,90 lei; Masina cu telecomanda: 69,90 lei

Cadouri pentru toti copiii

Daca vrei sa ai un ajutor de nadejde in casa si, mai apoi, un adolescent care stie sa se descurce singur, invata-ti copilul cat de distractiv si relaxant poate fi gatitul.

Am doua recomandari: fabrica de inghetata in care se prepara cea mai buna inghetata de vanilie... din plastilina si un set pentru micul dejun.

Fabrica de inghetata: 46,90 lei; Set mic dejun: 94,41 lei

Pentru copiii ceva mai maricei, e bine sa pregatesti jocuri si jucarii care sa-i stimuleze intelectual. Un cub rubik este o idee inspirata de cadou atat pentru baieti, cat si pentru fete, in timp ce Piramida 3D se joaca la dublu si este o modalitate de apropiere a fratilor si de legare a unei prietenii.

Cub rubik: 78,12 lei; Piramida 3D: 30,85 lei

Sa nu uitam totusi urmatorul fapt: "Craciunul nu consta in a ne deschide cadourile catre cei iubiti, cat a ne deschide inima catre ei."

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: