Setari Cookie-uri

Desu-uri tip babydoll pentru Valentine's Day

Tu ce planuri ai de Valentine’s Day? Cum te-ai decis sa iti surprinzi iubitul anul acesta?

Iti propun ca de data asta sa aduci ceva nou, sa faci ceva inedit, sa ii arati cealalta latura a ta. Pentru ca in fiecare dintre noi sta, timida, ascunsa o femeie indrazneata, cu imaginatie bogata si dornica de experiente noi.

Poate ca va aflati la inceput de relatie si inca nu ai avut ocazia sau curajul sa ii arati cat poti fi de pasionala sau, dimpotriva, au trecut anii, v-ati obisnuit unul cu celalat si nu mai faci nimic ca sa pastrezi flacara pasiunii aprinsa. Saau… esti mult prea timida si sub nicio forma nu iei initiativa.

Oricare ar fi motivul pentru care pana in acest moment nu l-ai lasat sa iti admire trupul intr-o lenjerie intima sexy, acum trebuie sa o faci!

Lenjerie intima sexy

Neglijeu seducator: 158 lei; Lenjerie cu chilot: 86,99 lei; Lenjerie negru cu rosu: 86,99 lei

De Valentine’s Day surprinde-l cu o cina romantica cum nu a mai fost pana acum!

Citește și:

Pregateste cu manutele tale un singur fel de mancare (nu vrei sa va treziti cu senzatia de burta plina), ca si desert opteaza pentru o reteta afrodisiaca (tiramisu cu capsune, mousse de ciocolata, etc.), nu uita de bautura lui preferata (daca e berea, atunci alege tu ceva mai elegant) si fii foarte atenta la aspectul tau fizic.

Trecem peste partea de make-up, par si outfit-ul in sine, ne oprim la ce porti cand se aprind lumanarile.

Recomandarea mea pentru aceasta ocazie atat de emotionanta este: desu-ul tip babydoll. Chiar daca stie deja cum arata corpul tau, o sa ramana impresionat de ce o sa vada.

Daca esti blonda si ai un chip angelic, indrazneste sa apari intr-o lenjerie alba sau nude. Iti garantez ca o sa te priveasca cum nu a mai facut-o pana acum, ca o sa se indragosteasca pentru a doua oara de tine si o sa iti faca cele mai siropoase, dar sincere declaratii de dragoste.

Citește și:

Lenjerie intima sexy

Lenjerie cu dantela: 101,74 lei; Neglijeu elegant: 187 lei; Babydoll alb: 82,49 lei

In schimb, daca vrei sa fii fata rea, conteaza pe un desu babydoll negru sau rosu. Nu uita, totusi, ca daca alegi acest personaj, trebuie sa joci rolul pana la sfarsit, iar asta inseamna sa detii controlul intreaga seara. Esti pregatita?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.