Setari Cookie-uri

Ultimele confesiuni

Ai apucat sa citesti ultimele confesiuni? Iata cateva exemple care ne-au atras atentia!

Ai apucat sa citesti ultimele confesiuni? Iata cateva exemple care ne-au atras atentia!

Aseara Demi Moore mi-a zambit

Confesiune spusa de Pseudonim

Cum vi se pare aceasta afirmatie? Cei mai multi vor spune ca e o inventie si imi vor recomanda un psihiatru bun iar altii un oftalmolog cu experienta. Daca as fi fost singura,in mod sigur as fi acceptat recomandarile dar eram insotita de prietene. Deodata una dintre ele spune:” In spatele tau e Demi Moore”. Desigur m-am intors crezand ca este o tipa ce seamana cu Demi. Dar nu, era chiar ea. Nu stiu daca a mai vazut-o cineva de aproape dar mie mi s-a parut superba. Nu ii dai mai mult de 27-28 de ani.

Miniona, imbracata simplu, intr-o rochita care ii punea in valoare silueta, incredibila dupa 3 nasteri, cizme negre, cu toc de 5 cm, zambitoare, insotita de iubit si de prieteni sau colegi de platou. Prietenele mele socate atat de aparitia ei cat si de felul in care arata la varsta ei, nu conteneau sa priveasca spre ea si sa comenteze atat frumusetea fizica, evidenta cat si simplitatea comportamentului. Mergand la toaleta, trece pe langa noi iar eu nu ma pot abtine sa nu ii zambesc. Iar ea imi intoarce zambetul. Uimita si eu dar si prietenele mele incepem sa facem glume referitoare la posibila locatie in care ea m-a vazut anterior. Mai tarziu isi face aparitia si Andreea Raicu insotita de Tudor. Parea nemachiata si trezita din somn de maxim 20 de minute si nu exagerez cu nimic. Insa atunci cand era sa dea peste mine, ea dorind sa intre in toaleta iar eu sa ies, zambind de penibulul situatiei, i s-au infrumusetat trasaturile. Iata cum, un weekend plictisitor, s-a transformat intr-o amintire foarte placuta. Va doresc si voua astfel de intalniri. Te fac sa te simti bine, chiar si numai pentru scurt timp. Valentina

Violenta

Confesiune spusa de Lu

Sal! Sunt casatorita cu un barbat agresiv care se poarta mereu urat cu mine. De un timp am intalnit alt barbat cu care ma inteleg bine ma iubeste ne dorim sa fim impreuna. Problema e ca mi-e frica de sotul meu. Vreau sa plec sa il las, dar mi-e frica. Ce sa fac?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.