Setari Cookie-uri

Horoscop erotic

Sexul, cel mai intens act care poate avea loc intre doi oameni, ne poate face sa cunoastem calea spre extaz sau poate fi extrem de frustrant atunci cand lipseste sau cand partenerul nu indeplineste anumite criterii. Horoscopul erotic va va ajuta sa va descoperiti latura intima, reusind sa va prezinte adevarata voastra identitate.

O mare parte dintre femeile din Taur le place sa fie stranse de sani si sexul bipolar (69).

Gemeni
Zone erogene: mainile, incheieteura mainilor, umerii

Nativii din Gemeni sunt considerati intelectualii zodiacului, ramanand fiinte greu de inteles. Rar se implica sentimental si folosesc sexul ca pe o arma. Misterioase si atragatoare, nativele din Gemeni reprezinta o atractie pentru sexul puternic.

Sunt lipsite de inhibitii si se daruiesc fara retineri, mai mult din curiozitate. Mereu in cautarea satisfactiei totale, ele practica actul sexual mai mult decat celelalte femei din zodiac.

Atunci cand se indragostesc, daruiesc totul si sunt capabile de sacrificii supreme. Datorita pasiunii arzatoare si a apetitutului sexual ridicat, inceputul unei relatii alaturi de femeia Gemeni poate fi exploziv.
O incita discutiile fara perdea, pe care le considera mai potrivite decat preludiul clasic. Face dragoste oriunde, bancheta din spate a masinii fiind un loc ideal, dar pentru a fi pe deplin satisfacuta, nu trebuie grabita. Doar asa, ii va darui partenerului toata pasiunea sa si il va face sa traiasca clipe de neuitat in bratele ei.

Rac
Zone erogene: sanii, abdomenul

Nativele din Rac sunt persoane timide, dar cu barbatii sunt reci si inaccesibile deoarece le place sa domine si sa lase impresia ca sunt independente. Emotiva si sensibila, ea nu este facuta pentru flirturi si aventuri. Se daruieste total, daca se afla intr-o relatie serioasa, deoarece pentru nativele din Rac, dragostea este cea mai importanta.

Pent horoscop erotic ru ca ii place sa creada ca totul se intampla din dragoste, ea nu se va darui oriunde, ci doar in locuri in care se simte bine: acasa la ea sau la iubit, daca nu se simte ca o straina. Desi par timide, au simtul sexualitatii foarte dezvoltat si reusesc sa treaca peste orice obstacole daca se simt inconjurate de iubire.

Destul de pasive, rar iau initiativa, dar odata scapate de complexele timiditatii, fantezia sale sexuale nu cunosc limite si raspund pozitiv la toate dorintele partenerului. Le plac toate perversitatile: sexul oral, sexul in grup, si se masturbeaza fara retineri de fata cu partenerul. Au o imaginatie bogata si pun usor in aplicare ideile care le trec prin cap in timpul zilei. Asadar, femeia Rac este o partenenera excelenta pentru cei care reusesc sa o faca sa scape de inhibitii si complexe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.