Setari Cookie-uri

Horoscop erotic

Sexul, cel mai intens act care poate avea loc intre doi oameni, ne poate face sa cunoastem calea spre extaz sau poate fi extrem de frustrant atunci cand lipseste sau cand partenerul nu indeplineste anumite criterii. Horoscopul erotic va va ajuta sa va descoperiti latura intima, reusind sa va prezinte adevarata voastra identitate.

Odata ajunsi in pat, acesta poate avea parte de o surpriza foarte placuta unde se dezlantuie si ii place sa detina controlul. Daca se afla intr-o relatie stabila, ajunge sa descopere ce ii face placere partenerului si sa descopere si pe sine. Va accepta si pozitii ma indraznete daca i se va explica dinainte ce are de facut.

Balanta
Zone erogene: fesele, talia

horoscop erotic Femeia din Balanta este extrem de feminina, ii place sa fie admirata si va purta, de multe ori, haine transparente care ii scot in evidenta trupul.

Este foarte sigura pe ea, iar datorita sex-appealului, devine irezistibila pentru suflarea masculina.

Adora sa vada ce se intampla in timpul actului sexual si va avea mereu in preajma sa oglinzi atarnate pe pereti sau pe tavan.
Nu ii plac miscarile dure, violente, iar daca le va incerca, o va face doar din curiozitate.

Este experta in arta seductiei si nu trece la fapte pana nu pune la punct toate detaliile. Nu face sex doar de dragul sexului, iar daca va trai o aventura de o noapte, respectivul trebuie sa aiba acel “ceva”, sa fie spectaculos. Pretentioasa si mofturoasa, se va marita doar cu cel care ii va asigura o viata confortabila.

Scorpion

Zone erogene: coapse, organe genitale

Nativele din Scorpion sunt cele mai erotice femei ale zodiacului. Hotarate, sigure pe ele, au un imens apetit sexual, care tinde spre exces. Este fascinata de sex, iar cel care ii ajunge in pat, trebuie sa fie pregatit pentru o noapte grea si lunga.

Desi placerea ei are prioritate, nu isi neglijeaza partenerul, caruia ii ofera tot la fel de mult pe cat pretinde. Fascinanta, patimasa, sexul este ceva serios pentru ea, fiind capabila sa se daruie fara retineri sau sa se rupa total, deoarece este o persoana extremista pentru care nu exista cale de mijloc.
Este posesiva si ii va fi mereu fidela partenerului de viata.

Sagetator
Zone erogene: coapse, solduri

horoscop erotic Nativa din Sagetator este o femeie plina de viata, inteligenta, careia ii place riscul. Adora sa faca dragoste in aerul liber, iar daca partenerul termina inaintea ei, gaseste o metoda de a se satisface. Considerata o fire superficiala, are tendinta de a-si insela partenerii, dar reuseste sa fie discreta si sa nu dea de banuit. Ii este fidela acelui barbat care va reusi sa ii satisfaca toate pornirile sexuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.