Setari Cookie-uri

Leul din pisoiul speriat

Un pisoi speriat, care nu vroia sa sara de pe dulap pe canapea.. si aici subliniez nu vroia ... asa am pasit eu in adolescenta. Admiram , ma necajeam si apoi ma resemnam .. nu aveam cum sa fiu ca ele , cu ele , printre ele . Imi doream doar sa fiu una din ele.. fetele populare

leul Un pisoi speriat, care nu vroia sa sara de pe dulap pe canapea.. si aici subliniez nu vroia ... asa am pasit eu in adolescenta.

Admiram , ma necajeam si apoi ma resemnam .. nu aveam cum sa fiu ca ele , cu ele , printre ele . Imi doream doar sa fiu una din ele.. fetele populare, cu trupuri zvelte si haine din Unirii, la mare voga in acea perioada. Cum sa fiu eu una dintre ele cand nici nu avusesem primul sarut, cand in prima zi de liceu am venit imbracata in mult prea cumintea camasa alba, vesta din bumbac si bentinta cu un soi de mot in frunte ce aducea cu gandul la premiantele din clasa in 1.

Am intrat in clasa speriata si m-am asezat tacuta in bancile din mijloc ramase libere, cele din spate erau ocupate de cei populari. Nu concepeam sa-mi fac unghiile, sa-mi dau gauri pentru cercei, sa-mi pun tocuri, sa port fuste, iar parul lung era un fel vis indepartat al meu. Aveam o tunsoare ciudata, tuns scurt, un fel de bros si prins cu niste clame ca o bentita. Ma resemnasem ca toata viata o sa am o astfel de tunsoare, am mers la magazinul de gablonturi si mi-am procurat un cos plin cu agrafe negre .In mintea mea erau destule pentru toata viata.

Pieptul mi se dezvoltase inca din generala, lucru cu care eram foarte complexata si incercam sa-l acopar cu cate 2 sutiene astfel incat sa se micsoreze cumva ... doamne cate idei aveam pentru a ma urati ...

Aveam trasaturi frumoase, desi in anii de generala erau dublate datorita surplusului de greutate pe care il aveam .. ajunsesem la 1,65 m si 65 kg. Spatele meu era un reper pentru ceilalti : ‘ prietena ta cu spatele lat ce mai face? ‘ Da, am facut un sport frumos , inotul de la care dupa parerea mea mi s-a dezvoltat spatele ..

lacrima Anii au trecut, am ras, mai mult am plans dar am invatat cea mai frumoasa lectie pentru mine : SA FIU FEMEIE . Am trecut de la 65 kg la 56, de la 1,65 la 1, 73m , de la fara a purta cercei la cate 2 gauri in ureche, la tocuri de 15 cm ... wow, prima oara cand m-am urcat pe tocurile de cei 4 cm am crezut ca am ajuns la luna. De la pantaloni la fuste, la bluze largi dar cambrate, la unghii colorate, la pensat, la machiaj , toate au fost trepte importante in viata mea. Am invatat de la mama mea, de la femeile care intr-adevar meritau admiratia mea, din revistele glossy si nu in ultimul rand din stilul din adancul meu pe care nu am stiut sa-l scot la iveala decat mai tarziu in viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.