Setari Cookie-uri

Leul din pisoiul speriat

Un pisoi speriat, care nu vroia sa sara de pe dulap pe canapea.. si aici subliniez nu vroia ... asa am pasit eu in adolescenta. Admiram , ma necajeam si apoi ma resemnam .. nu aveam cum sa fiu ca ele , cu ele , printre ele . Imi doream doar sa fiu una din ele.. fetele populare

soare Iar ele .. fetele populare ... acum le plang de mila ... sunt atat de imbatranite , atat de blazate, obosite, incarcate de trairi si cu un gust estetic mult prea urat pentru ce au fost o data. Oare de ce mitul acela cu ratusca urata transformata in lebada frumoasa se adevereste din ce in ce mai mult. Oare de ce ele, frumoase si populare o data isi pierd farmecul cu trecerea anilor. Acum nu stiu daca mi-as fi dorit sa fiu ca ele atunci , in anii de liceu .

Probabil mi-as fi dorit sa am stilul de acum si atunci pe vremea primelor iubiri. Dar si suferinta, si greselile vestimentare, rautatile au si ele un rost. Sunt mandra ca am reusit sa devin leul care mereu se afla in adancul meu , care maraia undeva in interior dar caruia i-am dat drumul dupa prea multa interiorizare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.