Setari Cookie-uri

Doi

Prima data cand am plans fiind constienta ca o fac dintr-o senzatie ce nu era nici durere fizica, nici suferinta si nici frica a fost cand fratiorul meu geaman ramasese prins sub o scara ce cazuse pe el, iar eu n-aveam puterea s-o ridic si nici n-aveam pe cine sa chem in ajutor, fiindca abia invatasem sa vorbesc. Cea mai mare prima dezamagire din viata a fost cand impreuna cu acelasi fratior am realizat ca pamantul nu e de ciocolata si ca de fapt are un gust chiar amar.

Apoi timpul a trecut si colaborarile de tot felul s-au transformat treptat-treptat in competitii, la care fiecare pierdea datorita diferentei de sex care incepuse sa-si spuna cuvantul. Eram eu mai inalta, dar el era mai puternic. La tranta pe care o incingeam ori de cate ori terminam de vazut cate-un film cu batai am renuntat cand nu mai devenisem un adversar pe masura pentru fratior, asa cum renuntase si el sa mai incerce sa ma ajunga la notele luate la scoala.

doi Cand, jumatate rusinata i-am povestit de primul meu sarut, fratiorul s-a simtit dator sa-mi povesteasca ce se-ntampla si la alte niveluri. Cu toate astea n-am incetat nici acum sa ne luam la intrecere, transformand insa competitia in cea mai intensa si relevanta lupta intre sexe. La care castigam pe rand, dar niciodata defnitiv.

Fara fratiorul geaman poate ca nu mi-ar fi fost de ajuns gropita din obrazul drept si cea mai fina piele din lume ca sa ma simt speciala si aproape perfecta, pentru ca fara a avea cu cine sa te completezi in aproape toate e foarte greu sa ajungi sa te simti complet si ne-singur indiferent de cine se perinda prin viata ta.

Acestea fiind spuse, ii urez sincere felicitari si cele mai misto gemene din lume lui Mihai Morar, pentru ca-l asteapta si le asteapta cele mai extraordinare experiente din viata. Si acordeoane :P

Un articol de Ligia Adam

Sursa: Aberatii

Acest articol este un post de pe blogul Ligiei, castigatoarea din acest an a premiului pentru "Premiul pentru cel mai incitant blog" la Olimpiadele Comunicarii. Motivul este lesne de inteles: stilul Ligiei este unic si kudic si este datorat tocmai faptului ca, asa cum singura marturiseste, Ligia scrie din placere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.