Setari Cookie-uri

Semnificatia degetelor

Cu siguranta, ati citit o multime de articole in care va era dezvaluita semnificatia zilei de nastere, a numelui, a unghilor, etc. Stiati ca exista o stransa legatura intre problemele de sanatate pe care le avem si degetele? Daca v-am facut curioase si sunteti nerabdatoare sa aflati mai multe detalii, cititi mai jos ce spun degetele voastre despre voi.

In acelasi timp e bine sa constientizam ca micile detalii care ne macina sunt fara importanta.
Daca inelarul nu este lung, ci este scurt si bondoc, noduros, persoana respectiva este introvertita si are probleme in a-si exprima ideile si sentimentele.
Cand degetul inelar se apropie de cel mijlociu, persoana in cauza este naiva, crede ca toti oamenii sunt buni si vede mereu doar partea plina a paharului. Din acest motiv, au tendinta de a fi inselati in viata sentimentala si profesionala, cazand prada depresiei.
Cand inelarul este foarte apropiat de mijlociu, avem de a face cu o persoana dificila, care fuge de responsabilitati, se inchide in ea, este egoista si greu de inteles.

semnificatia degetelor Degetul mic:
Supranumit si Degetul lui Mercur, el este degetul simtului practic si al sensibilitatii, indicand emotile traite in viata de familie si abilitatea pentru bani si afaceri.
Cu cat este mai lung degetul, cu atat mai libera este persoana, interactionand cu cei din jur intr-un mod foarte natural. In schimb, daca este scurt, nu ii place sa vorbeasca in public, sa tina prelegeri sau discursuri, fiindu-I greu sa vorbeasca deschis chiar si despre sine.

Alte semnificatii:

Degetele bine proportionate, drepte si fara deformatii congenitale indica o buna dezvoltare a acestor facultati. O anomalie, din contra, este semnul ca aceste facultati nu se pot dezvolta.
Degetele lungi - indica inteligenta analitica care stie sa vada lucrurile in detaliu, metodic.
Degetele scurte - sunt caracteristice spiritului de sinteza, dinamic, capabil sa accepte realitatea in viziunea sa totala.
Degetele groase - sunt un indiciu de materialism si simt practic.
Degetele subtiri - indica idealismul.
Degetele netede - indica dragoste de arta, intuitie, spontaneitate.
Degetele noduroase - indica tenacitate, reflexie, echilibru. Daca nodurile sunt situate la prima falanga aceasta semnifica aptitudini stiintifice, daca sunt situate la a doua falanga reprezinta ordine, meticulozitate.
Degetele elastice, care indoaie usor pe spate sunt tipice celor care au tact, diplomatie, abilitate manuala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.