Setari Cookie-uri

Top cele mai frumoase si celebre fotomodele romance

Multi straini sunt impresionati si lauda frumusetea romancelor, insa comparativ cu reprezentantele altor popoare, nu multe sunt fetele care s-au remarcat in moda internationala si au cucerit cu pictoriale, campanii publicitate sau defilari pe catwalk.


Catrinel Menghia

Senzuala bruneta, nascut pe 1 octombrie 1985 a fost lansata de agentia MRA cand aceasta avea 16 ani. Cu masurile 89-59-89, la 1,77m devenit unul dintre cele mai apreciate modele in tara, fiind imaginea I.D.Sarrieri (printre alte campanii). In prezent traieste la Milano, este casatorita cu impresarul de fotbal Massimo Brambati. „S-a specializat” ca model de lenjerie intima, fiind imaginea Triumph, Cotton Club, Emporio Armani Underwear, Club Nef, Infiore dar si Bruno Manetti sau Mariella Burani.

Irina Lazareanu

Romanca stabilita de la varsta de 5 ani in Canada, a fost lansata la 17 ani de agentia Giovanni din Montreal. A devenit muza lui Pete Doherty (fostul iubit a lui Kate Moss) si se zvoneste ca i-a fost si baterista in formatia sa. A prezentat pentru Chanel, Balenciaga, Alexander McQueen, Anna Sui, Lanvin, Versace si multi altii. Este reprezentata de agentiile: Marilyn (New York si Paris), Why Not (Milano) si Select Model Management (London).

Irina este clasata pe locul 11 in topul celor mai bune 50 de modele.

Un articol de Diana Serpoianu



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.