Setari Cookie-uri

Sf. Mihail si Gavril: cadouri sub 50 lei

Sambata, pe 8 noiembrie, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, acesta fiind un prilej ideal pentru a da o petrecere onomastica sau a oferi un cadou dragut prietenilor si cunoscutilor care poarta numele de Mihaela, Gabriela, Mihai sau Gabriel. Suna foarte frumos, insa daca esti norocoasa si ai multi prieteni pe care trebuie sa-i sarbatoresti de Sf. Mihail si Gavril, s-ar putea sa fie nevoie sa-ti golesti buzunarasele.

Yo-yo: stiu, de fiecare data cand auzi acest cuvant, te gandesti la dietele cu efect yoyo, insa de data asta iti propun un yo-yo adevarat, care iti va ajuta prietena sa se relaxeze in pauzele de la job. Exista obiecte yo-yo colorate, amuzante, metalice sau cu diferite imagini imprimate pe ele, iar pretul unuia este de aproximativ 10 lei.

Lenjerie de pat: utila oricui! Iti recomandam Lenjerie de pat creponata Spring, disponibila pe AlyShop.ro, la pretul de 107 lei. Produsul poate fi comandat online, cat si prin telefon la 0334.418.162 de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00.

Set de mini-produse cosmetice: acesta este un cadou mai serios, insa trebuie sa cunosti destul de bine gusturile prietenei tale pentru a alege ceva potrivit. In magazinele de specialitate gasesti cosulete cu produse cosmetice in miniatura, precum demachiant, lotiune tonica si crema sau, mai simplu, gel de dus si crema de corp. Preturile variaza in functie de marca, pornind de la aproximativ 30 de lei.

Bineinteles, poti alege si alte cadouri simbolice, mai mult sau mai putin populare, in concordanta cu personalitatea prietenei sau prietenului. Daca este pasionat/a de obiecte artizanale, ii poti cumpara ceva de la Muzeul Taranului Roman sau, daca este genul interesat de trendul vintage, poti scormoni prin targurile de profil care se tin regulat in Bucuresti si asa mai departe. In cautarea cadouasului perfect, nu uita insa esentialul: in primul rand, arata-le prietenilor ca te gandesti la ei si ca le doresti tot binele din lume.

La multi ani tuturor sarbatoritelor de pe Kudika!

Click aici pentru a trimite o felicitare virtuala de Sf. Mihail si Gavril!

Un articol de Raluca Mateescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.