Ne tinem viata in telefon.

“Al ei! Al ei trebuie sa fie!” si se insufleti imediat la ideea ca ea si-a uitat telefonul in barul lui. Fata avea un ten perfect ,era frumoasa, ce mai!...dar ...se uita ca fermecata la tipul de langa ea. “ Suna!” Telefonul acesta care nu era al lui il scoase inca o data din visare. “Te apeleaza... Cola! Cine o fi? Sa raspund? Nu, nu e telefonul tau! Pfiu, gata..poate nu mai suna. Nu fi nebun..daca era ea? Daca isi cauta cu disperare telefonul? Wow...cat de cool e wallpaper-ul asta! High-tech, baby!”

„Esti tare! Muzica ta-i nebunie curata! Cat m-am chinuit sa gasesc melodia asta pentru ringtonul meu..cum fac sa o transfer si la mine acum? Si poza asta, trebuie sa o am si eu! MMS trimis. Si acum...mesaj sters. Perfect! Nici n-o sa isi dea seama ca am aruncat si eu un ochi prin telefon.”

Spera sa fie telefonul ei, al ultimei fete ramase in bar. Daca ar invita-o in oras? Daca are prieten?..baiatul asta, Cola..si deschise imediat Inbox-ul sa se convinga. “Oho, se pare ca nu..sau da...Bfff, sunt multi, prea multi baieti in viata ei.”

Si el, el era un barman la inceput de cariera. Cariera ca barman, probabil ca ei i s-ar parea o prostie. Baietii astia ii vorbesc despre cine la restaurante pretentioase, galerii de arta...ia uite, si o intalnire de afaceri.

Dar o fi ea?

El cu siguranta asa ar fi vrut. Ii placea stilul ei. Se potrivea perfect cu stilul lui. Ar fi vrut sa o cunoasca mai bine. Poate gaseste ceva in galeria foto. Oare indrazneste prea mult?

Daca mi-a gasi telefonul, tu te-ai uita in el?

Sau nu e stilul tau?


  • Kudika

    De ce să îți înscrii copilul la cursuri de programare certificate...

  • Kudika

    Urmează un weekend de neratat pentru iubitorii animalelor la Pet Expo!

  • Kudika

    Haddaway și Creator Records ”Lift Your Head Up”, o piesă despre...

  • Kudika

    Monica Dascălu, tragedia care i-a marcat viața! Vedeta ProTV a...

  • Kudika

    Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, pregătită să pășească pe urmele...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...