Cand ma suna el totul dispare. As vrea acum sa sune, sa vad cum apare pe ecran poza lui si melodia care suna numai pentru el. Dar nu a mai dat un semn de doua zile. E mult, pentru noi e mult.

Aseara spunea ca nu intelege de ce m-am atasat de el atat de mult. Credea ca am inteles ca intre noi e..distractie. Si eu credeam ca a inteles ca intre noi...e mai mult decat distractie. Poate ar trebui sa plec, sa imi iau o vacanta. Fara nimeni. Eu cu planurile mele, iau doar ce mi-e mai drag. Bine ar fi sa pot.
Poate i-a placut clientului ideea mea si in cazul asta altfel pot sa pun problema... Dar sa renunt si la cluburi, si la noutati, si la fetele mele, care ma ajuta sa-mi revin de fiecare data... Nu, nu, chiar ar fi bine...selectez pe telefon numai muzica mea buna, raspund la ce mesaje vreau, ma conectez numai la ce vreau sa fiu conectata.

Chiar asa...E ciudat ca nu au sunat pana acum fetele. Cola stiu, probabil nu o sa sune in curand, dar fetele..pe unde o fi telefonul meu? Unde e telefonul meu? Vreau sa vorbesc cu mama...acum am nevoie de sfatul ei. Ce fac? Si in timp ce Jade incepuse sa intoarca hainele cu susu-n jos, sa rascoleasca, bijuterii si esarfe pe prietenul ei de zi cu zi, telefonul, Cola o suna disperat, pentru ca si el isi daduse seama ca da, vrea mai mult de la relatia lor. Si mai stia acum ca ea, Jade, e ceva mai mult decat o distractie, desi nu era foarte sigur nici el ce insemna asta. Numai ca apelurile lui ramaneau fara raspuns, si la fel si mesajele fetelor, care incepusera sa se agite in legatura cu azi-noapte, cand o lasasera pe Jade singura cu Cola in bar.

E un semn, isi spunea Jade incercand sa-si faca singura curaj. Frustrarea ei crestea la gandul ca mesajele ii erau citite de altcineva, pozele si apelurile preluate de un om pe care nu il cunostea. Ea nu stia ca necunoscutul era un barman visator, caruia ii trecuse de mai multe ori prin minte ca ar putea sa raspunda la telefon. Era deja aproape o zi intreaga de cand il gasise. Si daca la inceput era sentimentul de stanjeneala care il oprea sa raspunda la apelurile neincetate, acum era un sentiment ciudat de posesivitate, ca si cum nu vroia sa renunte la ceva ...ceva ce stia ca nu e al lui, dar la a carui poveste tinea deja. Daca cineva avea sa-i fure telefonul? In tot acest timp, Jade se hotarase: E timpul sa-mi iau viata inapoi. Prin cate maini si pe la cate urechi o fi trecut pana acum?

Daca mi-ai gasi telefonul, te-ai uita in el?

Sau nu e stilul tau?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: