Setari Cookie-uri

25 cadouri pentru Craciun

Cum Mosul bate la usa, ne-am gandit sa va mai pregatim o 'runda' de sugestii de cadouri pe care le puteti oferi celor dragi. Va recomandam sa frunzariti virtual si articolul " 40 de sugestii de cadouri" pentru a putea beneficia de o paleta mai larga de optiuni si idei.

Un dar pentru somnorosi
Este tot mai dificil sa ne trezim in diminetile intunecate si reci ale iernii. Un studiu realizat de Philips a demonstrat ca 9 din 10 persoane apasa pe butonul ”snooze” cel putin o data inainte de a se ridica din pat. Testele clinice au aratat ca, desi cantitatea de lumina naturala nu este atat de mare in timpul iernii, o simulare a rasaritului – prin crearea ”razelor de soare” artificiale - poate sa ne ajute sa ne trezim din somn mai natural si mai usor, aceasta fiind preferabila sunetului. Simtiti-va reimprospatati din momentul in care deschideti ochii cu Philips Wake-Up Light: dispozitivul care simuleaza rasaritul de soare, care va ajuta sa va treziti natural, cu ajutorul luminii.
Cu jumatate de ora inainte de ora la care trebuie sa va treziti, Philips Wake-up Light emite o lumina a carei intensitate creste progresiv, simuland rasaritul soarelui. Pentru ca experienta trezirii sa fie si mai placuta, Philips Wake-Up Light emite sunete naturale, delicate, care va obliga sa va treziti usor, cum ar fi ciripitul pasarilor sau zgomotul produs de clopoteii de vant; de asemenea, Philips Wake-Up Light este prevazut si cu radio. Pentru a va trezi pe muzica, noul Philips Wake-up Light cu port iPod poate reda melodiile preferate de pe iPod sau iPhone in fiecare dimineata, astfel incat sa va puteti trezi pe melodii care sa va linisteasca.
Chiar daca nu va poate aduce vara inapoi, Philips va poate ridica moralul din momentul in care deschideti ochii. Spuneti adio trezirii bruste si confuziei specifice zilelor de iarna si primiti cu bratele deschise inviorarea si senzatia de bine pe care v-o aduce in fiecare zi Philips Wake-Up Light.
Pret: 391.50 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.