(P)Gustos sau sanatos?

Kudika
1 Aprilie 2009

Sa fie gustos? Sau bun pentru sanatate?

Sa fie si gustos si bun pentru sanatate ! Afla solutiile delicioase si lipsite de compromisuri pentru sanatate care iti dau pofta de viata!

Si gust si beneficii pentru sanatate: este principiul care sta la baza gamei de ice tea NESTEA® VitaoTM . Gama aduce beneficii tonusului general si imbunatateste starea de spirit printr-o combinatie delicioasa de elemente simple: prospetimea apei, virtutile terapeutice esentiale ale ceaiului si gustul aromat, racoritor de fructe.

Noua gama NESTEA® VitaoTM include:

NESTEA® VitaoTM Ceai Alb cu aroma de Caise: revitalizant natural

Ceaiul alb este considerat cel mai fin sortiment de ceai, fiind ridicat la rangul de “sampanie” intre toate varietatile existente. Mugurii nedeschisi si frunzele foarte mici reprezinta baza pentru aroma ceaiului alb.

Ceaiul din NESTEA® VitaoTM Ceai Alb cu aroma de Caise provine din regiunea chineza Fujian, unde este procesat cu grija pentru a-si mentine intacte toate calitatile binefacatoare. Ceaiul alb are cel mai ridicat continut de antioxidanti dintre toate tipurile de ceai.

Datorita proprietatilor ceaiului alb, NESTEA® VitaoTM Ceai Alb cu aroma de Caise protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, intarziind imbatranirea celulelor si conferind o senzatie sporita de vitalitate si energie. In combinatie cu o dieta variata si echilibrata, reprezinta un pas important catre o viata sanatoasa.

NESTEA® VitaoTM , NESTEA® VitaoTM Ceai Rosu cu aroma de Pere: calmant natural

Ceaiul rosu sau ceaiul roiboos reprezinta o bautura traditionala in Africa. Aceasta bautura este din ce in ce mai cautata in lumea intreaga datorita aromei bogate si ingredientelor sale benefice sanatatii.

Extractul pentru NESTEA® VitaoTM Ceai Rosu cu aroma de Pere provine de pe plantatiile de ceai din muntii Cederberg din Africa de Sud. Datorita aromei sale dulci, inconfundabile, adaosul de zahar este foarte mic. Usor, dulceag in mod natural si fara cofeina, NESTEA® VitaoTM Ceai Rosu cu aroma de Pere are efect calmant asupra organismului in orice moment al zilei.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri