Setari Cookie-uri

Energia personalitatii tale in functie de forma fetei

Conform unei vechi conceptii chinezesti transmisa din generatie in generatie, personalitatea fiecarei persoane este alcatuita dintr-o totalitate de energii. Sunt 5 energii care insumate descriu totalitatea personalitatii unei persoane: energia erotica, energia fizica, emotionala, intelectuala si intuitiva.

2.Fata rotunda - energia predominanta este energia erotica

Atingerile, contactul cu ceilalti oameni, senzualitatea unei persoane, linia trupului, felul in care se misca si gesticuleaza, implinirea sexuala, toate acestea sunt lucruri extrem de importante pentru persoanele cu forma fetei rotunda si energie erotica. Energia erotica este cea care prevaleaza si aduce cu sine sentimentul implinirii personale. Esenta existentei tale este implinirea erotica. Fara ea, nu te simti completa. Esti temperamentala si pasionala, cauti sa gasesti impulsuri erotic totale in oameni unici din jurul tau, cauti momentele intense, chiar daca sunt de scurta durata caci pentru tine toate acestea inseamna a te bucura de viata. Echilibrarea energiei erotice presupune raportarea acesteia si la celelalte 4 categorii de energii.

3.Fata ovala – energia predominanta este energia emotionala

Energia ta este inepuizabila atunci cand vine vorba de a primi emotii, de a le transmite, de a indragi obiectele care transmit un anumit sentiment, de a iubi lucrurile care te sensibilizeaza intr-un anumit fel, pe cele care iti starnesc senzatii si aduceri aminte. Esti o personalitate care isi construieste relatii cu cei din jur in functie de nevoile interioare ale sufletului. De obicei, cand iti alegi prietenii sau partenerul de viata urmaresti ca legaturile stabilite sa fie pentru o perioada cat mai indelungata de timp, iar comunicarea sa fie una mai ales interioara. Vibratia ta emotionala este una intensa si nu poti sa o amplifici decat cu persoanele care iti seamana din acest punct de vedere, care simt identic. Ai tendinta de a-i ignora pe cei apartinand celorlalte tipuri de energii, iar ceea ce ar trebui sa faci este sa sa le transmiti din emotiile si sentimentele tale, asteptand un feed-back. Energiile lor predominante sunt la fel de importante ca si propria energie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.