Setari Cookie-uri

Concurs: Alunitele la control

Cu ocazia Ziua Europeana A Melanomului si Laboratoarele Dermatologice Avene si Societatea Romana de Dermatologie atentioneaza asupra pericolului expunerii la soare a pielii si in special a alunitelor. Pentru a trai in armonie cu soarele si a evita accidentele solare, Laboratoarele Dermatologice Avene s-au alaturat Societatii Romane de Dermatologie in campania de combatere a melanomului O alunita iti poate curma viata. Un consult ti-o poate salva.

Efortul Laboratoarelor Dermatologice Avene de a oferi cat mai multe informatii despre protejarea corecta a pielii in timpul verii nu a fost in zadar, caci de la an la an numarul celor care intra in famacie si se intereseaza de creme cu factorul de protectie ridicat a crescut imbucurator. Tot mai multe persoane inteleg ca pielea nu uita arsurile soarelui, iar o crema de protectie aplicata conform nevoilor fiecarui fototip de piele ii poate salva de o boala necrutatoare precum cancerul de piele.

Care este povestea alunitei tale?

Daca ne place ce vei pune pe hartie, vara asta Avene iti va rasfata alunita.

Se spune ca alunitele sunt prezente din nastere la 1 din 100 de oameni. Tu cate alunite ai? Cum se simt ele vara? Cu primele raze de soare incerci sa le arati tuturor, caci sunt “semnele tale de frumusete” sau le protejezi cu un batic sau cu multa crema?

Publica pe forum povestea ta si Laboratoarele Dermatologice Avene va rasfata cele mai sanatoase 10 alunite cu un kit complet de plaja. Primele 20 de povesti vor primi un mini produs de protectie solara pentru zilele fierbinti care se anunta.

PARTICIPA ACUM!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in topicul forumului destinat concursului, adica aici.

Perioada de desfasurare a concursului: 18 mai – 1 iunie 2009
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.