Nu-ti plac compromisurile? Renunta la ele zambind!

Nu-ti plac compromisurile? Renunta la ele zambind!

Prefera variantele si-si in locul celor sau-sau. Si frumos si destept. Nu „sau frumos sau destept”. Si gustos si bun pentru sanatate. Nu „sau gustos sau bun pentru sanatate”. Trebuie doar sa privesti cu atentie in jurul tau pentru a gasi variantele care se potrivesc asteptarilor tale cele mai inalte.

NESTEA® VitaoTM iti propune o combinatie delicioasa intre virtutile terapeutice esentiale ale ceaiului si placerea gustului proaspat, racoritor de fructe. Fara coloranti artificiali. Fara conservanti. Fara compromisuri.

Avand proprietati de calmare, de revitalizare si protectie, gama de ice tea NESTEA® VitaoTM reprezinta varianta optima de racoritoare pentru persoanele active care vor sa faca fata, in mod natural si placut, oricarei situatii in viata de zi cu zi.

Poti alege intre cele trei sortimente de NESTEA® VitaoTM

NESTEA® VitaoTM Ceai Alb REVITALIZANT cu aroma de Caise protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, intarziind imbatranirea celulelor si conferind o senzatie sporita de vitalitate si energie.

Usor, dulceag in mod natural si fara cofeina, NESTEA® VitaoTM Ceai Rosu RELAXANT cu aroma de Pere are efect calmant asupra organismului in orice moment al zilei.

NESTEA® VitaoTM Ceai Verde PROTECTOR cu Aloe Vera si aroma de Capsuni ajuta la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi combinand continutul generos de antioxidanti cu proprietatile detoxifiante ale plantei de aloe vera si gustul proaspat-acrisor al capsunilor.

  • Kudika

    Zodiile Gardieni: Menirea lor este devotamentul și loialitatea,...

  • Kudika

    Lavinia Pîrva, fotografia care a încins Instagramul! Soția lui...

  • Kudika

    Cea de a treia ediție a campaniei Școala fără pauză a dus la bun...

  • Kudika

    Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine anunță cea de-a...

  • Kudika

    Connect-r, detalii despre relația cu Misha: Suntem împreună, dar...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...