Setari Cookie-uri

Magie deghizata in viata mea...

In absenta imaginatiei/magiei trupul si sufletul vorbesc doua limbi diferite.si iti simt curiozitatea aplecandu-se peste o carte de magie.

In absenta imaginatiei/magiei trupul si sufletul vorbesc doua limbi diferite….si iti simt curiozitatea aplecandu-se peste o carte de magie. Adaugi un PS in coltul paginii si sufli in sclipiciul care luceste nervos in luna. Reciclatorul culorilor, emotiilor, iubirilor deghizate, fantasmelor ratiunii iti ridica intrebari mai multe si mai inversunate decat cele ale unui copil de 5 ani…de ce viata nu e matematica pura? De ce mirosul tau persista pe trupul meu/ de ce inchid ochii si te iau in brate fara ca macar tu sa sti asta? De ce ai mereu pentru mine praf de magie?

Imaginatia ta a invocat “fantasmele fericirii” acordandu-i podiumul, a surclasat cuvantul si trairea mediocra.

Ti-a aparut pe linistea afisata inca de dimineata un zambet….ti-ai amintit cate momente magice ai trait si inca te simti devoratorul pacatelor…simti de acum incarcatura magiei care o sa vina, simti aportul senzorial, simti cum lumina intelectului iti creeaza creionul, simti cum drepturile tale se ingroasa, cum se face disocierea intre binele si raul din viata ta si tu poti retusa fara grija, simti cum poti sa dai o nota personala vietii tale, simti cum poti sa schimbi destinul, sa ignori ceea ce nu-ti convine, simti cum poti sa te reinventezi, ai inteles cum poti sa-ti promovezi timpul, ai ales miscarea frenetica si colorata, ai ales sa adulmeci puritatea zorilor, ai ales intensitatea propiei patimi, ai sters conceptele goale si ai devenit sustinatorul doctrinei “vesmantului astral al sufletului tau”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.