Daca e adevarat ca frumusetea e in ochii celui care priveste, poate ar trebui sa deschidem ochii mai des si sa vedem mai mult, sa simtim mai mult, sa uitam de cotidianul care de multe ori nu inseamna decat stres, agitatie si multi nervi.

Dezvăluie-ți strălucirea cu noile geluri de duș Palmolive Aroma Sensations So Luminous și Just Fabulous

Putem sa evadam oricand intr-o lume doar a noastra unde sa fim linistite, relaxate, unde timpul sa stea in loc pentru noi. Fiecare are un loc anume in care poate ajunge oricand doar inchizand ochii.

Tinuturi exotice, departe de tot si de toate, cu parfumuri misterioase si peisaje de vis, un rasarit de soare pe maluri indepartate sau un apus in lumini calde... toate acestea sunt sursa de inspiratie a noilor game Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset, in variantele de gel de dus si sapun lichid, ce te poarta cu gandul catre misterele incitante ale Africii.

Gama Palmolive Marrakech Sunrise te transpune in atmosfera unica, exclusivista a rasaritului de soare de pe coastele marocane. Acum ai posibilitatea sa-ti creezi propria oaza de relaxare si sa traiesti fiecare dimineata invaluita de parfumul exotic al Africii. Noua formula a sapunului lichid si a gelului de dus Palmolive Marrakesh Sunrise are la baza extract din floare de ylang - ylang, care iti curata pielea cu delicatete, lasand-o catifelata si proaspat parfumata.

Gama Palmolive Madagascar Sunset este ideala pentru serile in care vrei sa uiti de stres si sa te simti inconjurata de linistea si frumusetea unui apus de soare pe o insula exotica. Sapunul lichid si gelul de dus din gama Palmolive Madacascar Sunset au la baza extract din floare de frangipan, o planta cu proprietati unice in a calma pielea si a oferi intregului corp o senzatie de relaxare si prospetime.

Concurs Kudika si Palmolive

Povesteste-ne pe forum cum evadezi tu din cotidian, care e tinutul tau ideal, si poti castiga noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

Cele mai frumoase 10 raspunsuri vor fi premiate cu noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

PARTICIPA ACUM!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 22.06.2009 – 6.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.

PARTICIPA ACUM!

Simte emotia cu noile geluri de dus Palmolive Aroma Sensations

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: