Setari Cookie-uri

Prietenii

Daca nu ai avut norocul sa-ti poti pastra langa tine prietenul din copilarie, s-ar putea sa treaca ani multi, si lungi, si grei, pana sa poti sa iti faci un alt prieten in care sa te regasesti cu adevarat.

Prietena mea a plecat peste Ocean, insa, iar eu am zacut si zac si acum de durere, de dor, de neinteles, de speranta desarta. Si desi stiu ca nu o voi putea inlocui niciodata cu adevarat, si nici nu vreau, pentru ca e prezenta in viata mea pe cat imi ingaduie tehnica cea miloasa, eu imi caut mai departe mari prietenii, mari intelesuri, aici, in lumea nesfarsita a internetului, in oceanul acesta de suflete care au nevoie de alte suflete.

Si mi-a fost dat, cu noroc, sa intalnesc mai intai cuvinte pe care le-am iubit fara retineri. Si din spatele lor au crescut cateodata oameni, oameni adevarati, pe care i-am imbratisat cu emotie, si pe care i-am primit, pentru totdeauna, in inima mea. I-am gasit pe prietenii mei din neant- care au devenit apoi, mai simplu, prietenii mei din Deva, Galati, Brasov, Iasi, Cluj, Turda, Ploiesti, Chicago, Bucuresti, Timisoara, Ramnicu Valcea, Targoviste… - prietenii mei pe care stiu ca, daca i-as chema, ar veni. La care m-as duce oricand, daca glasul lor m-ar striga. Prietenii mei pe care ii caut de-o viata.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.