Setari Cookie-uri

Fa o fapta buna: Sabina Ioana are nevoie de ajutor

Un tata cere ajutorul� Fetita lui, Sabina Ioana, are nevoie de ajutor pentru a putea duce o viata normala. Randurile sale impresioneaza: "Imi tremura mainile, cand scriu aceste randuri. Pana acum a fost foarte greu. Cum va fi in continuare, nu stim".

Un tata cere ajutorul… Fetita lui, Sabina Ioana, are nevoie de ajutor pentru a putea duce o viata normala. Randurile sale impresioneaza: "Imi tremura mainile, cand scriu aceste randuri. Pana acum a fost foarte greu. Cum va fi in continuare, nu stim".

Apelul a fost publicat pe blogul dedicat fetitei, de catre parintii ei, cu ajutorul caruia acestia incearca sa ii faca cunoscuta povestea: https://ioanasabina.blogspot.com.

Foto: https://www.flickr.com/photos/peasap/2561252071/

"Nu stiu cum sa incep, insa stiu sigur ca avem nevoie de ajutor.

Ioana Sabina s-a nascut pe 31 octombrie 2008 - Bucuresti. La nastere a avut 3300 grame, scor Apgar 9. Imi aduc aminte, ce momente minunate am trait in acea zi de 31 octombrie, incepand cu momentele pregatitoare nasterii si pana la momentul cand mi-a fost adusa si am tinut-o in brate. Eram nespus de fericit, pana seara, cand au aparut problemele.

Medicii i-au facut analize si au pus diagnostic:
- canal atrioventricular comun, forma completa,tip Rastelli A
- canal arterial persistent
- hipertensiune pulmonara severa

Sarcina a decurs fara probleme, cu toate analizele facute la timp. Cu toate acestea, nu s-a putut depista problema grava de la inimioara. A urmat un cateterism la Spitalul Militar Central, apoi programarea pentru un alt cateterism la Tg.Mures.

La 3 zile de la internare in spitalul de la c, a facut enteroviroza, dupa alte 3 zile, rinofaringita . A urmat cateterismul (pentru masurarea rezistentelor pulmonare). Dupa cateterism, a facut pneumonie.

Dupa aproape 3 luni de stat prin spitale ne-am intors acasa la Bucuresti. O luna fetita noastra a mai prins ceva puteri.


A urmat din nou Tg. Mures. La o luna de la internare: operatia. Dr. Horatiu Suciu, ne-a spus dupa operatie ca a fost cel mai grav caz de canal atrioventricular comun, forma completa, tip Rastelli A, din 120 de cazuri pe care le-a operat. Operatia, a reusit in proportie de 70-80%. A urmat o serie de extubari si intubari, toate din cauza hipertensiunii pulmonare severe.


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.