In luna decembrie, Re’traiesti placerea de a darui cadouri frumoase, cadouri oferite cu drag, pentru persoane speciale care te inconjoara in fiecare zi. Pe cat de mult iti place sa vezi expresia persoanei dragi cand Re’descopera dragostea pe care i-o porti, tot atat de mult iti place sa le alegi.

Iar cand obositi, aveti baruletul vostru in care intrati pentru a va trage putin rasuflarea si a va Re’vitaliza. Depanati amintiri, faceti planuri si Re’descoperiti vechi pasiuni, un desert „ca al bunicii”, o carte demult citita sau... un pahar de bere intr-o formula noua, aromata, pe gustul vostru! Veti Re’cunoaste stilul feminin in gustul placut al Redd’s, prima bere adresata femeilor, pentru ca aceasta este momentul vostru, o iesire intre fete.

Sunt pline de farmec clipele dinaintea Sarbatorilor. Momente dragi, pe care ti le amintesti cu placere. Incerci sa fii mai bun, intr-o lume in care totul inseamna viteza si oamenii uita uneori de lucrurile frumoase din viata. Alege sa mergi in locuri frumoase, sa petreci timpul cu prietenele apropiate, sa bei ce iti place si ti se potriveste. De aceea te vei bucura de Redd’s, pentru ca inseamna mai mult decat clasicul gust al berii care potoleste setea si insoteste suetele intre prieteni. Cu Redd’s, placerea de a bea bere inseamna rasfat al gustului, savoare, delectare.

Cu arome naturale de fructe, berea Redd’s continua si imbogateste traditia berilor cu arome, in stil propriu. Redd’s ramane insa, in esenta, o specialitate de bere blonda. Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere. Berea clasica este obtinuta prin fermentarea drojdiei cu ajutorul mustului de bere obtinut din malt, urmata de maturarea si filtrarea berii. Pentru a obtine gustul Redd’s, berea parcurge inca o etapa fata de „itinerarul” ei obisnuit: imbogatirea cu arome naturale de fructe.

Mai atente la detalii, mai pretentioase in ceea ce priveste gustul, femeile apreciaza aromele proaspete, fructate, care estompeaza gustul clasic al berii. Iar Redd’s ofera echilibrul intre o bere de calitate si arome naturale de fructe. Toate acestea in doua variante de arome, pentru a raspunde si celor mai pretentioase cerinte.

Sunt arome de fructe, sunt culori vesele, sunt prietenele tale langa tine, stii ce vrei sa cumperi pentru toate persoanele dragi si pornesti din nou prin magazine, mai relaxata, mai buna si cu bucuria sarbatorilor in suflet...te Re’inventezi mereu!


  • Kudika

    Primark își unește forțele cu Rita Ora pentru o nouă colaborare în...

  • Kudika

    Show de modă canină, concurs de pești exotici, prezentare de rase...

  • Kudika

    Levi’s celebrează modelul emblematic 501 prin lansarea unor fit-uri...

  • Kudika

    Care sunt adidașii de primăvară perfecți? – Criterii de alegere

  • Kudika

    Măsuri pentru a avea oase sănătoase. Ce să faci pentru a preveni...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...